U wilt toch ook dat medewerkers zich thuis voelen, iedere dag het beste van zichzelf geven en weten hoe ze kunnen bijdragen aan de gemeenschappelijke ambitie van de organisatie? Met employer branding werkt u structureel aan een sterk werkgeversimago voor bestaande en potentiële medewerkers.

Betrokken medewerkers zijn voor organisaties heel belangrijk. Hun betrokkenheid straalt altijd uit naar klanten. Die merken direct of ze te maken hebben met een gedreven organisatie. Alle onderzoeken onderstrepen dat betrokken medewerkers betere prestaties leveren en bovendien een langere relatie hebben met het bedrijf. Het zijn mensen die bereid zijn voor ‘the extra mile’ te gaan.  Daarmee is duidelijk dat deze betrokkenheid een hogere bijdrage aan de bedrijfsresultaten levert.  Een bedrijf zou dus vrij snel overtuigd moeten zijn dat de employee experience net zo belangrijk is als de customer experience.

Lees hier de blog over employer experience van Hans Janse, hij leidt de innovatie en marktanalyses binnen Raet.

Download hier de whitepaper over hoe je als onderwijsinstelling kunt werken aan je imago middels employer branding.

Recommended Posts