De PO-Raad zoekt een voorzitter van het bestuur.

Een aansprekende persoonlijkheid met een authentieke en heldere visie. Een boegbeeld dat vertrouwen wekt en natuurlijk gezag uitstraalt. Statuur, gezaghebbend en toonaangevend. Een voorzitter die op verbindende, slagvaardige, creatieve en hands-on wijze de vereniging verder ontwikkelt tot een moderne brancheorganisatie, die voorop loopt en in staat is mensen op vanzelfsprekende wijze mee te nemen.

Meer weten en solliciteren

Meer informatie en het uitgebreide functieprofiel via Chasse Executive Search: Sven de Jongh, 070-345 11 14 of svendejongh@chassesearch.nl. Reageren kan tot eind 2020.

Organisatieprofiel

De PO-Raad is de sectororganisatie voor het primair onderwijs. De vereniging behartigt de gemeenschappelijke belangen van de besturen in het basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs. De PO-Raad is inmiddels een gezaghebbende belangenbehartiger. Daarnaast is de PO-Raad aanjager van innovatieve projecten en kennisdeling voor het basisonderwijs en speciaal onderwijs. Kwaliteit staat voorop. De interne organisatiecultuur is informeel én professioneel. De PO-Raad is een organisatie waar alle deuren open staan en iedereen aanspreekbaar is.

Bron: po-raad

Recommended Posts