Het VO-congres staat gepland op 30 september 2021. Gelukkig kunnen onderwijsprofessionals het congres bezoeken. Het thema is: het onderwijs kijkt verder! Na de onzekere coronaperiode is het tijd om samen te kijken wat we hebben geleerd afgelopen tijd. Welke veranderingen willen we behouden? Welke oude methodes/routines willen we nooit meer terug? Hoe kunnen we onszelf opnieuw uitvinden richting te toekomst? Dit zijn onderwerpen die behandeld worden op het VO-congres. Ben jij erbij?

Op het VO-congres willen we met u aan de slag met de uitdagingen en kansen die voor ons liggen, zoals dalende leerlingaantallen, kansengelijkheid, NPO, huisvesting en lerarentekorten. Tijdens de lezingen en workshops laten we u kennis maken met programma’s, projecten en praktijkvoorbeelden die u verder helpen met uw schoolontwikkeling. En er is natuurlijk voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten.

Dagdeelprogramma

·        Het ochtendcongres begint om 9.00 uur en het programma start om 9.30 uur. Dit programma duurt tot 13.15 uur inclusief lunch.

·        Het middagcongres begint om 13.30 uur en het programma start om 14.00 uur. Dit programma duurt tot 17.30 uur inclusief borrel. 

Vanaf begin september kunt u uw persoonlijke programma samenstellen en de keuze van de workshops doorgeven

Informatie van de congrespartners van de VO-raad
Op het congres kunnen, in verband met de covid-maatregelen, geen exposanten aanwezig zijn. Om toch kennis te nemen van de informatie van de congrespartners is er een mooie special gemaakt die zowel in ons magazine als online verschijnt. Lees online alle informatie van de congrespartners.  

 

Bron: VO-raad

Recommended Posts