Vrije keuze uit ontelbaar leuke, handige en luxe cadeaus – dát maakt een keuze-cadeaukaart het perfecte geschenk voor collega’s! De cadeaukaart is beschikbaar in diverse thema’s en kan tot 2 jaar na datum uitgifte (online) verzilverd worden bij bekende winkel(ketens) en luxe (mode)merken.

Teambuilding

Denk voor teambuilding bijvoorbeeld aan de Sport- of Restaurant cadeaukaart. Met de Sportcadeau geeft u keuze uit 5.000+ verschillende sportlessen en actieve (team)uitjes.

Samen iets te vieren? Met de Restaurant cadeaukaart trakteert u uw collega’s op een lekkere lunch, gezellige (vrijdagmiddag)borrel of luxe diner. Er is keuze uit maar liefst 2.500+ restaurants zoals The Harbour Club, De Beren restaurants, diverse Michelinsterren-restaurants en meer.

Werkgever tip: Werkkostenregeling tijdelijk verhoogd

Dit jaar nog is de WKR regeling tijdelijk verhoogd tot 3%. Dat betekent dat u tot €12.000,- onbelast cadeau kunt geven aan collega’s. Dat betreft ook cadeaukaarten. Dat is interessant! *Ontdek wat de exacte regels zijn voor uw organisatie via www.Rijksoverheid.nl

Vitaliteit

Motiveer uw medewerkers een gezonde leefstijl te onderhouden met bijvoorbeeld de Sport- of Sauna cadeaukaart. Met de SportCadeau kiest de collega uit duizenden sportlessen met evt. een personal trainer. Er wordt per les betaald met de giftcard en betreft dus geen abonnementsvorm. Kies uit tennis, crossfit, padel, boulderen, yoga, zwemmen, suppen, Bootcamp, gym of bijvoorbeeld een fit-at-home lesprogramma.

Ondersteun een gezonde werk-privébalans met een dagje ontspanning cadeau. De Sauna cadeaukaart is niet alleen te besteden aan een entreekaartje, maar kan ook verzilverd worden voor een beautybehandeling of ontspannende massage bij 80+ wellness locaties.

Bonus

Een extraatje verdiend? Trakteer uw collega’s eens op een Fashion- of BeautyCadeau. De Fashion Cadeaukaart is zowel voor dames als heren een ideaal geschenk. Koop een nieuwe (werk)outfit, set vrijetijdskleding of nieuw sporttenue. Er is keuze uit 10.000+ merken o.a. Zalando, Footlocker, Shoeby & Bijenkorf.

Met de BeautyCadeau kun je terecht bij o.a. de Bijenkorf en ICI Paris parfumerieën voor een luxe parfum, nieuwe make-up of bij Rituals om een wellness moment thuis te organiseren. Wie laat u stralend voor de dag komen?

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie en maak het persoonlijk door een eigen boodschap of korte video toe te voegen aan uw cadeau. Dat maakt het extra bijzonder!

Eenvoudig verstuurd naar 1 of 100+ verschillende (huis)adressen.

Neem met vragen vrijblijvend contact op met:
Richard van Beers – Richard.vanBeers@bhnetwork.com
Tel. 06-13808694

Marco Corba – Marco.Corba@bhnetwork.com
Tel. 06-54953864

Blackhawk Network biedt het meest uitgebreide en exclusieve assortiment cadeaukaarten. Een kwalitatief sterk assortiment geschikt voor al uw initiatieven, inclusief de mogelijkheid tot maatwerk. www.blackhawknetwork.nl

Recommended Posts