Hoe fijn is het als je met plezier naar je werk gaat en hier veel voldoening uithaalt?

Wij van KIEM helpen je bij het inzichtelijk maken van jouw vervolgstappen in je loopbaan. Samen met ons kom je erachter wat je kunt, wat en waarom je wilt bereiken en wat je mogelijkheden zijn. Wij helpen je, door het stellen van de juiste vragen, en dagen je uit om na te denken over waar je voor staat en wat je wilt. Op basis van de inzichten en handvatten die je in het traject opdoet stel je een persoonlijk actieplan op waarmee je vervolgens zelf aan de slag gaat.

Het resultaat van onze samenwerking levert je o.a. het volgende op:

  • Het inzicht hebben in je talenten en ambities
  • Het maken van keuzes die bij je passen
  • Het zetten van stappen in de praktijk om je doelen te bereiken
  • Het ervaren van een werk- en privébalans
  • Vertrouwen in jezelf

Het is onze passie om mensen te helpen groeien. Onze focus ligt op jouw doelen om zo samen met jou een optimaal resultaat te behalen.

Wil jij je aanmelden voor loopbaanbegeleiding? Stuur dan een mail naar info@kieminstitute.nl of bel met Robert Kunst  (06 42 23 32 44) of Gerbrand van Enk (06 46 04 25 90).

Kunt u ook geen personeel vinden?

Waarschijnlijk bent u, net als uw collega’s, net zo hard op zoek naar personeel voor uw organisatie, maar lukt het ook u niet om de vacatures te vullen. Bent u op zoek naar alternatieve mogelijkheden om de werkdruk bij u collega’s te verlagen? Heeft u dan ook nagedacht aan het verlagen van de werkdruk door in te zetten op het verder en vooral gericht professionaliseren van uw medewerkers?

Mensen in hun kracht zetten of helpen bij het verder ontwikkelen van hun (latente) kracht of vaardigheden, daarmee kunt u al enorme stappen zetten met het verlagen van de werkdruk en efficiënter werken. Wilt u meer weten over hoe u dit zelf optimaal kan creëren, dan wel hoe wij u daarbij eventueel van dienst kunnen zijn? Stuur dan een mail naar info@kieminstitute.nl of bel ons.

Wilt u meer weten over hoe u de talenten van uw mensen optimaal kan benutten, lees dan zeker dit artikel.

 

Recommended Posts