Schooldirecteuren, Gezonde School-adviseurs en andere professionals die werken aan het thema ‘welbevinden op school’ kunnen rondlopen met vragen. Hoe kan je als directeur bijvoorbeeld oog houden voor het welbevinden van collega’s in deze drukke tijd? Deze en andere vraagstukken komen aan bod in de online intervisie die het Trimbos-instituut en Pharos op 31 mei organiseren.

Tijdens de intervisiebijeenkomst ga je in groepen uiteen en staat een vraagstuk van jou of één van je collega’s centraal. De groepen worden ingedeeld op basis van functie. Volgens een vast stappenplan wordt het vraagstuk gezamenlijk ontleed, waarbij de groep van elkaar leert. Je gaat dus met concreet geleerde lessen weer ‘naar huis’.

Wat is intervisie?
Intervisie is een leervorm waarin je je professionaliseert door met collega professionals op een methodische manier te reflecteren op vraagstukken in je werk. Je luistert naar elkaar en denkt met elkaar mee, adviseert elkaar en leert van elkaar.

Datum en tijd

Dinsdag 31 mei 2022, van 15.00 tot 16.30 uur 

Locatie

Online 

Doelgroep                                 

Gezonde School-adviseurs en onderwijsprofessionals (bijvoorbeeld IB’ers, zorgcoördinatoren, schooldirecteur en leraren uit po en vo).

Kosten

Geen

Aanmelden 

Direct aanmelden

Bron: VO-raad

Recommended Posts