Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennissessie: Aan de slag met schoolontwikkeling

2 juni 2021 |15:00 - 17:00

Gratis

Het onderwijs staat nooit stil: ontwikkelen, duurzaam aan kwaliteit werken, leerlingen en leraren (gelijke) kansen bieden om hun talent optimaal te ontwikkelen, kennisgedreven werken… En dan ook nog tijdens een pandemie en voorbereidingen voor het NPO. Ga er maar aan staan!

Deze kennissessie helpt je inzicht te krijgen in de fasen van schoolontwikkeling en hoe je succesvol leidinggeeft aan dit proces. Tijdens deze kennissessie deelt Jeroen van Grunsven (senior adviseur onderwijsinnovatie bij de VO-raad) hoe je zelf succesvol met schoolontwikkeling aan de slag kan gaan. Meld je aan.

Wat kan je verwachten?

Jeroen start de bijeenkomst met het delen van een praktijkvoorbeeld, waarna je met andere deelnemers in gesprek gaat over mogelijkheden van anders organiseren van het onderwijs op school. Vervolgens neemt Jeroen je mee in de fasen van schoolontwikkeling en krijg je een stappenplan dat je op je eigen school kunt inzetten. Aan het eind van de bijeenkomst kies je met de collega’s van je eigen school één van de ontwikkelfases uit en ga je aan de slag om een start te maken met de uitwerking van deze fase voor jullie school.

Wat levert het op?

Je krijgt praktische handvatten aangereikt om verder aan de slag te gaan met de ontwikkeling op jouw eigen school.

Voor wie?

De sessie is voor iedereen die zich bezighoudt met een schoolontwikkeling binnen zijn of haar eigen school. Voorkennis van veranderkunde is niet vereist. Deze kennissessie is een mooi startpunt waarin je alle informatie krijgt om succesvol aan de slag te gaan met schoolontwikkeling. Bijvoorbeeld als je bezig met de invulling van het NPO, schoolkracht of mee gaat doen met het innovatietraject van Voortgezet Leren.

Gegevens

Datum:
2 juni 2021
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
https://www.vo-raad.nl/bijeenkomsten/kennissessie-aan-de-slag-met-schoolontwikkeling

Organisator

VO-raad
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online