Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing (werk)geluk Leo Bormans

1 november 2021 |20:00 - 21:00

Gratis

De Vereniging Kwaliteitszorg viert haar tienjarig jubileum en wil dit graag met jullie samen vieren. Daarom hebben zij in samenwerking met Voortgezet Leren een extra cadeau, niet alleen voor de leden, maar ook voor alle geïnteresseerden in het onderwijs:

“In deze onzekere tijden in de samenleving hebben veel mensen behoefte aan hoop, optimisme en geluk. Vraag jij je ook weleens af wat jou gelukkig maakt in je leven en in je werk? En wat maakt jouw collega’s of je leerlingen gelukkig?

Om meer levens-, maar zeker ook werkgeluk te ervaren, is het van groot belang om aandacht te schenken aan die thema’s. Zo maakt Leo Bormans in zijn lezingen het geheim en de kracht van hoop, geluk en liefde zichtbaar in ons eigen leven en voor onze samenleving. Het is zijn missie om mensen te informeren en inspireren rond de grote drijfveren van de mens; hoop en geluk. En dit gebaseerd op kennis en inzichten uit wetenschappelijk onderzoek.

In deze roerige tijden willen wij deze bagage graag meegeven aan jou als onderwijsprofessional. Want jij bent dagelijks bezig met de allerbeste kwaliteit van het onderwijs. Voor jou als onderwijsprofessional, voor je collega’s en voor de leerlingen. Door te ontwikkelen, te evalueren en te reflecteren breng je het onderwijs continu verder. Het is hierbij belangrijk om op het positieve te focussen en de dialoog te voeren en te verbinden met alle betrokkenen. Hoe zouden hoop, geluk en liefde hierin een rol kunnen spelen?

Bron: VO-raad

Gegevens

Datum:
1 november 2021
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
https://www.vo-raad.nl/bijeenkomsten/lezing-werk-geluk-leo-bormans

Organisator

VO-raad
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online