Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onderwijsconferentie ‘Met Alle Respect!’

14 april 2021 |09:30 - 16:00

Gratis
De conferentie ‘Met Alle Respect!’ van Stichting School & Veiligheid is dé plek voor inspiratie, oefening en verdieping over sociale veiligheid in het onderwijs. Ontmoet en ga in gesprek met andere onderwijsprofessionals die zich net als u inzetten voor een sociaal veilig schoolklimaat.

Elke leraar wil een veilige sfeer in de klas creëren en zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn. Maar dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Zet woensdag 14 april vast in uw agenda en maak werk van een sociaal veilig schoolklimaat. Inspirerende sprekers delen deze dag hun deskundigheid, u maakt kennis met praktische tools en u gaat in gesprek met andere onderwijsprofessionals die zich inzetten voor een sociaal veilig schoolklimaat.

Meer informatie en het programma vindt u op de website van School en Veiligheid.

Datum en tijd

Woensdag 14 april 2020 van 09.30 – 16.00 uur

Locatie

We gaan in verband met Covid-19 vooralsnog uit van een online of hybride event. Mocht een fysieke bijeenkomst tegen die tijd wel mogelijk zijn dan heten wij u van harte welkom in de Media Plaza in de Jaarbeurs Utrecht.

Voor wie?

Met Alle Respect! is voor leraren, begeleiders en schoolleiders in het primair en voortgezet onderwijs en het mbo. Ook opleiders en studenten van tweedegraads lerarenopleidingen en pabo’s zijn van harte welkom.

Gegevens

Datum:
14 april 2021
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
Gratis
https://www.vo-raad.nl/bijeenkomsten/onderwijsconferentie-met-alle-respect

Organisator

VO-raad
Bekijk de site van Organisator