Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinars verduurzamen schoolgebouwen in 7 stappen

juni 2 |00:00 - oktober 6 |23:59

€195

Snel bijgepraat worden over de aanpak van de verduurzaming van schoolgebouwen? Dat kan in een serie van zeven webinars van Bouwstenen voor Sociaal. De webinars zijn bedoeld voor medewerkers huisvesting en vastgoed in het primair en voortgezet onderwijs en bij gemeenten. De inhoud sluit aan bij de inhoud van de Sectorale Routekaart voor de verduurzaming van schoolgebouwen van de PO-Raad, VO-raad en VNG.

Aan de slag in zeven stappen

Aan de orde komen zaken als: wat is de opgave?  Hoe kan je het aanpakken? En wat is er nodig om de uitvoering aan de praat te krijgen? Elke maand gaan we aan de slag met een stap. Vooraf kunt u aangeven welke vragen u bij de betreffende stap heeft. Bij elke stap krijgt u een toelichting, antwoord op vragen en tips en houvast om de eigen routekaart op te stellen. Dat wordt gedaan door experts en mensen uit de praktijk van scholen en gemeenten. Inschrijven is mogelijk voor alle webinars of voor de afzonderlijke webinars.

7 april 2021 Stap 1: Breng opgave in beeld
12 mei 2021 Stap 2: Inventariseer ontwikkelingen
2 juni 2021 Stap 3: Maak aanpak op hoofdlijnen
7 juli 2021 Stap 4: Reken door
1 september 2021 Stap 5: Stel uitvoeringsstrategie op
6 oktober 2021 Stap 6: Regel randvoorwaarden
(datum volgt) Stap 7: Monitor

 

Bouwstenen voor sociaal

De webinars worden georganiseerd door het platform Bouwstenen voor Sociaal en zijn gratis voor Bouwstenen-partners. Anderen betalen € 195,- per keer. Bouwstenen is een onafhankelijk platform voor en door het werkveld rond maatschappelijk vastgoed. Het platform werkt nauw met de PO-Raad, VO-raad en VNG samen.

Bron: VO-raad

Gegevens

Begin:
juni 2 |00:00
Einde:
oktober 6 |23:59
Kosten:
€195
Bekijk de evenement site

Organisator

VO-raad
Bekijk de site van de organisator

Locatie

online