Skip to content

Capisci

Over Capisci

Specialisatie

Begroten kan ook anders! Met Capisci heeft u grip op uw totale Planning & Control proces waardoor u adequaat kunt reageren op de veranderende omstandigheden. Scenario’s en rapportages binnen één geïntegreerde omgeving. Eenvoudig én overzichtelijk.

Het maken van een goede (meerjaren)begroting wordt steeds belangrijker als stuurmiddel voor de uitputting en beslissingen voor de toekomst. Met Capisci beschikt u over het juiste gereedschap voor het effectief en efficiënt aansturen van uw organisatie.

 

Adres
Kinderhuissingel 4
2013 AS, Haarlem

Contact
085-047 5210
info@datapas.nl
www.datapas.nl

Kenmerken

 • Complete wet- en regelgeving DUO en CAO voor het PO-SBO-(V)SO-MBO-Kindopvang
 • Kalenderjaar en Schooljaar
 • 100% cloud
 • Exploitatie-, formatie-, investering- en balansprognoses
 • Uitgebreide allocatie-, project- en groot onderhoud module
 • DocSync module
  • Jaarrekening
  • Bestuursrapportages
 • De toegang tot de applicatie kan flexibel en gedifferentieerd worden ingesteld volgens de eigen organisatiestructuur
 • Meerdere exportmogelijkheden en direct toegankelijk voor veelgebruikte rapportagesystemen
 • Directe koppeling met uw financiële en personele systeem
 • Organisatie specifieke wensen, zoals KPI’s kunnen worden toegevoegd aan Capisci

Referenties

Steeds meer schoolbesturen willen graag regie hebben over de toekomst van hun inkomsten en uitgaven en willen daarbij graag ondersteund worden door slimme toepassingen. Inmiddels maken meer dan 125 klanten gebruik van onze software en willen hun kennis en ervaringen graag met jullie delen. Een ontmoeting of telefonisch contact is, in overleg met ons,  zo geregeld!

Bedrijfsprofiel

Datapas is een organisatie die zich specialiseert op het gebied van onderwijs, in de onderwijssteunende processen. Wij leveren een aantal producten op het gebied van planning en control en de monitoring van het onderwijsrendement. Daar waar andere organisaties ophouden gaan wij verder. Een flexibele organisatie vraagt om flexibele oplossingen. Door middel van onze oplossingen kunnen naast een standaardapplicatie ook toepassingen dusdanig op maat worden toegesneden dat elke schoolorganisatie zijn eigen processen hierin onder kan brengen.

Alles onder 1 dak!

Datapas levert producten voor het onderwijs op het gebied van planning en control en de monitoring van het onderwijsrendement waaronder 1 complete oplossing voor het complete proces rondom planning en control binnen het onderwijs.

Ontdek hoe u met onze software de juiste verbinding kunt leggen tussen uw mensen en uw bestuursprocessen.

Toekomstvisie

Begroten in het onderwijs is een proces van iedereen en moet daardoor eenvoudig en toegankelijk zijn. Wij leggen met onze producten de juiste verbinding tussen mensen, processen en systemen waarin gegevens worden bewerkt en opgeslagen. Hierdoor wordt begroten een proces van iedereen en ben je beter in staat om je strategie te communiceren binnen de hele organisatie. Samen met onze klanten werken we dagelijks aan klantgerichte (door)ontwikkeling van onze producten zodat we nog beter kunnen aansluiten op de wensen en behoeften van het onderwijs.

Aantal medewerkers: 16+

Aantal klanten in de onderwijssector: 125+

Actief in het onderwijs sinds: 1987

Samenwerkingsovereenkomst(en) (bijvoorbeeld met andere adviseurs): AFAS, CABO, Confina, Driessen / IJK, Groenendijk, Pro Management Onderwijs Support, AK+