Skip to content

Driessen

Over Driessen

Specialisaties
In geen andere sector zijn medewerkers zo bepalend voor het succes van een organisatie als in het onderwijs. Of het nu gaat om het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, een mbo- of hbo-instelling of een universiteit: de leraar of docent speelt een belangrijke rol in het leven van de leerling of student.

Creativiteit gevraagd

Aan het onderwijs de taak om te beschikken over de beste mix van docenten. En dat is niet altijd gemakkelijk. Het tekort aan leraren en docenten, een hoge werkdruk en beperkte budgetten vragen om creativiteit van onderwijsinstanties. Daarom kan het onderwijs al jarenlang rekenen op onze ondersteuning in de dagelijkse praktijk.

Samen werkt

Als arbeidsbemiddelaar kiest Driessen ervoor om naast u als onderwijsinstantie te staan. In plaats van tegenover. Want alleen samen kom je tot de beste resultaten. Met onconventionele oplossingen proberen wij in uw regio het lerarentekort op te lossen en de werkdruk te verminderen. Zo zoeken wij de beste zij-instromers, verlagen we de werkdruk met klasse-ondersteuners en vangen we ziekte of afwezigheid op met flexibele leraren. Al meer dan 25 jaar helpen wij het onderwijs bij het samenbrengen van mens en werk. Zowel voor flexibel als vast personeel.

Referenties
Florian van der Aa – P&O Adviseur SALTO: ‘De samenwerking verloopt prettig. Driessen voelt goed aan wat de vraagstelling is en heeft feeling bij de organisatie. We trekken samen op. Ik vind het van meerwaarde dat Driessen meedenkt en dat stapje extra zet. De samenwerking is op basis van harde afspraken en wederzijds vertrouwen. Dat werkt heel prettig.’

Bedrijfsprofiel
Werken in de publieke sector vraagt om aanpassingsvermogen, flexibiliteit en wendbaarheid. Ook in het personeelsbestand. Driessen helpt hierbij door het verbinden van mens en werk. Door onze focus en ervaring in het onderwijs kennen wij de mensen en organisaties als geen ander. Dankzij die kennis realiseren wij de beste match. En na die match houdt ons werk niet op. Bij Driessen zetten we elke dag samen met meer dan 1.000 organisaties in op het werkgeluk van onze 15.000 medewerkers. Want hun werkgeluk, werkt door naar leerlingen, ouders en studenten.

Driessen is onderdeel van Driessen Groep. Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk. Met onze familie van bedrijven richten wij ons op organisaties in de publieke sector en mensen die werkzaam (willen) zijn binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur.

Toekomstvisie
Het lerarentekort in het onderwijs loopt op. Net als de werkdruk en het verzuim. Deze problemen lossen we niet zomaar op, maar samen komen we een heel eind. U als expert van kwalitatief hoogwaardig onderwijs en wij als expert in het domein van mens en werk.

Samen vinden, binden en boeien we (nieuwe) leraren, verlagen we de werkdruk en verminderen we verzuim. Zo zorgen we er samen voor dat er altijd een bevoegde en bekwame leraar voor de klas staat.

Feiten en Cijfers

  • Werken voor meer dan 1100 organisaties in het onderwijs, de overheid, zorg & welzijn en cultuur
  • Vervangingen voor meer dan 2.000 scholen
  • 15.000 flexibele medewerkers
  • 10 locaties door het land

Adres
Postbus 748
5700 AS, Helmond

Contact
0492 – 50 66 66
info@driessen.nl
https://www.driessen.nl/