Skip to content

Loyalis

Loyalis, Gids in Inkomen & Zekerheid

Of het aandachtspunt voor uw organisatie nu ligt bij vitaliteit, verzuim en re-integratie, preventie of zekerheid: Loyalis is dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. Met meer dan 150 specialisten zijn we graag uw persoonlijke gids in de complexe wereld van de sociale en inkomenszekerheid.

Als betrokken partner denken we mee over oplossingen voor uw uitdagingen. We bieden financiële producten op het gebied van verzuim, arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Op maat en aanvullend op de bestaande regelingen. Collectief of individueel geregeld.

Maar we zijn meer dan een inkomensverzekeraar. We helpen u te investeren in een vitale organisatie met veerkrachtige werknemers. Loyalis biedt preventieve diensten op het gebied van vitaliteit, verzuim en duurzame inzetbaarheid om uw werknemer én zijn positie op de arbeidsmarkt te versterken. En als u toch te maken krijgt met uitval, helpen wij u bij de re-integratie. Zo voorkomt u vroegtijdige uitstroom en beperkt u het verzuim.

Benieuwd hoe we uw organisatie verder kunnen helpen? We gidsen u graag door de complexe wereld van sociale en inkomenszekerheid. Neem contact op voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking via https://www.loyalis.nl/werkgevers/contact-service.

Adres
Smedestraat 2
6411 CR Heerlen

Contact
045 645 93 20
accountmanagement@loyalis.nl
www.loyalis.nl