Skip to content

MAXVAC

Over MAXVAC

SwissLogo is het moederbedrijf van verschillende brands waaronder MAXVAC & Dusttool.

MAXVAC is gevestigd in Nederland te Winschoten en heeft een breed assortiment van luchtreinigers tot stofzuigers. Deze producten worden onder andere gebruikt in de zorg, bouw, retail, scholen, horeca gelegenheden, etc.

SwissLogo is opgericht in 2001 en gevestigd in Zwitserland, het bedrijf zet zich in om innovatieve oplossingen te bieden voor marktbehoeften die gericht zijn op het verbeteren van de werkomgeving. Ons doel is om nauw samen te werken met onze klanten om de veiligste en meest efficiënte apparatuur te bieden die beschikbaar is en waar mogelijk alternatieve producten te introduceren die de impact op het milieu verminderen.

We zijn er trots op dat onze producten worden gebruikt in meer dan 130 landen over de hele wereld en we blijven uitdaging vinden in verouderde apparatuur die het individuele leven en onze planeet bedreigt.

Adres
Zeefbaan 14
9672 BN Winschoten

 

 

Contact
0597-412000
Info@swisslogo.eu
www.max-vac.nl

 

Kennisitems

Dé oplossing voor virusvrije lokalen

Nu het te koud is geworden om ramen en deuren open te zetten op scholen, wordt het een steeds grotere uitdaging om behaaglijk én verantwoord les te kunnen geven in