Skip to content

Visma Raet

Over Visma Raet

Specialisaties
HR Cloud oplossingen voor: HR- en salarisadministratie, self service, verzuimmanagement, formatie en bezetting, strategische personeelsplanning, vlootschouw, gesprekscyclus/functioneren en beoordeling, scholing en training, succession planning, werving en selectie, flexibele arbeidsvoorwaarden, management informatie.
Services op het gebied van Interim Services, Application Services, consultancy services, trainingen en uitbesteding van de HR- en salarisadministratie via een van de 13 onderwijsbureaus (Groenendijk Administratie, Dyade, Helder, Onderwijsbureau Meppel, CABO, Onderwijsbureau Twente, Confina, OOG, OHM, VGS, Preadyz, ProManagement OnderwijsSupport, GoversSalarisConsultancy).

Adres
Plotterweg 38
3821 BB, Amersfoort

Contact
+31 33 45 06 506
info@raet.nl
https://www.raet.nl/

 

Bedrijfsprofiel
Over Visma | Raet

Vanuit de salarisverwerking werd Raet de grondlegger van HR-cloud software. In de loop der jaren groeiden we uit tot een toonaangevende speler op het gebied van HR en Uitkering Excasso op de Nederlandse markt en een opkomende speler in de internationale markt. Visma is als leverancier van business software met 8.000 medewerkers een grote speler in Scandinavië. Met de overname door Visma en het combineren van het merk Visma | Raet zetten we een nieuwe stap.

Met onze HR cloud software hebben medewerkers en managers de regie over hun eigen HR en beschikken onderwijsinstellingen over een innovatieve en efficiënte bedrijfsvoering

Kennisitems