Skip to content
adjunct-directeur
Scholengroep Veluwezoom is op zoek naar een adjunct-directeur onderwijsteam 't Sterrenbos en de Kameleon
adjunct-directeur

Functie omschrijving

JIJ MAAKT HET VERSCHIL…
op het moment dat we je kunnen verwelkomen als adjunct directeur!

Scholengroep Veluwezoom zoekt per 1 april 2021 een adjunct-directeur (0,8 FTE) voor twee scholen die samen een onderwijsteam vormen; de school voor speciaal basisonderwijs ’t Sterrenbos in Dieren en de Kameleon in Velp. Als adjunct-directeur word je, onder verantwoordelijkheid van de directeur onderwijsteam, medeverantwoordelijk voor twee prachtige scholen in het hart van de Veluwe. Je mag aan de slag met enthousiaste teams. Er is veel ruimte voor ontwikkeling die jij, samen met je directeur en schoolteams, vorm mag geven. Op de Kameleon zijn we op weg naar het Ervaringsgericht Onderwijs, van jou wordt gevraagd dit proces verder uit te bouwen waarbij de focus op zowel de leeropbrengsten als ook op de executieve functies ligt. De functie vraagt zelfstandigheid en brengt gezamenlijkheid; samen met de directeur verdelen jullie je tijd en aandacht over de twee scholen. De beide scholen staan er prima voor, ook bevestigd in het inspectiebezoek van 2020. De Kameleon kreeg van de inspectie een ‘goed’ voor “samenwerken”. Je begrijpt dat we deze mooie ontwikkeling verder willen uitbouwen!

MEEDOEN?
Bijvoorbeeld met het verder ontwikkelen van doorgaande leerlijnen door de samenwerking met kinderopvangorganisatie Puck en Co te versterken of ‘t Sterrenbos te laten groeien naar een expertisecentrum? Als Scholengroep gaan we nog beter samenwerken aan kwaliteitsontwikkeling. Dit bereiken we niet alleen door veel aandacht te geven aan opleidingen maar ook door onze netwerkorganisatie van kenniskringen en werkgroepen, goed te benutten. Naast de ontwikkeling in de scholen krijg je de kans om, onder andere in thematische werkgroepen, een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de Scholengroep. Je krijgt ook daar alle ruimte voor je nieuwsgierige en onderzoekende houding.

Functie eisen

PAST HET?
Heb je een onderwijskundige visie op de inhoud en vormgeving van basisonderwijs? Ben je door je werk- en levenservaring in staat professionals aan te sturen, los te laten en, met je team, de focus op de ontwikkeling vast te houden? Varieer je in je interventies, pas je verschillende leiderschapsstijlen toe en weet je op een no-nonsense manier de relatie met ouders aan te gaan en te behouden? Wij vinden jouw ambities en vaardigheden belangrijk. We vragen een gezonde dosis lef en energie. Een heldere, directe manier van communiceren, met wie dan ook. Je brengt ondernemerschap en bent voortdurend op zoek naar samenwerken, staat open voor feedback en hebt oog voor de ontwikkeling van leerlingen en collega’s. Je bent relativerend op z’n tijd en brengt humor en nuchterheid.

Arbeidsvoorwaarden

GOED TE WETEN
We gaan een arbeidsovereenkomst met je aan voor 1 jaar. Zijn we beiden positief over de samenwerking dan wordt het een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
Je salaris is conform de cao-PO in schaal AD12. We bieden je ruime mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing.

 

Plaats

Dieren

Provincie

Gelderland

Wergever

Scholengroep Veluwezoom

Plaatsingsdatum

05-02-2021

Ingangsdatum

01-04-2021

Sluitingsdatum

19-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,80

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

AD12

Functie categorie

Adjunct directeur PO

Sector

Basisonderwijs