Skip to content
Administratief Ondersteuner HR
Stichting Koninklijke Auris Groep uit Rotterdam zoekt een Administratief Ondersteuner HR per 03-02-2021
Administratief Ondersteuner HR

Functie omschrijving

Waar ga je werken

Ons prachtige hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam (Ammanplein). Op deze locatie zijn, naast de Raad van Bestuur, ook een audiologisch centrum en de Auris Ondersteunende Diensten (AOD) gevestigd. De AOD bestaat uit vier domeinen: HR, Bedrijfsvoering, Beleid, Onderzoek en Kwaliteit (BOK) en ICT. In deze rol val jij onder het domein HR en leg je verantwoording af aan het de Teamleider HRS. Wij werken momenteel veel thuis en ook na de Corona maatregelen zijn er voldoende thuiswerkmogelijkheden.


Wat ga je doen

Snel schakelen, het overzicht bewaren en elke dag een verrassing. Als je daar energie van krijgt, ben je bij ons aan het goede adres. Als Administratief Ondersteuner HR werk je voor 50% binnen HR-services en voor 50% voor de Auris Academie.


Binnen HR-services wordt een breed scala aan administratieve en ondersteunende werkzaamheden uitgevoerd. Jij stemt in samenspraak met jouw collega’s af wat jij op kunt pakken en voert dit nauwkeurig uit. Hierbij kun je denken aan het verwerken van mutaties, het beantwoorden van (eenvoudige) HR-vragen van collega’s en het opstellen van rapportages. Je werkt nauw samen met onze HR-adviseurs en met de administratieve medewerkers in de regio.


Daarnaast werk je voor de Auris Academie. Hier ben je actief binnen de organisatie rondom cursussen en trainingen. Jij zorgt ervoor dat alle opleidingen en cursussen goed georganiseerd zijn en de deelnemers en docenten tijdig de juiste informatie krijgen. Je maakt de planning, reserveert locaties, verzorgt trainingsmateriaal en je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar deelnemers en docenten.


In deze rol is het belangrijk dat je snel kunt schakelen. De werkzaamheden lopen vaak door elkaar heen Jij bent daarom flexibel, servicegericht, kunt goed prioriteiten stellen en durft ook soms “nee” te zeggen.


Wij zijn op korte termijn op zoek naar een fulltime administratief ondersteuner die graag een stapje extra zet voor collega’s en de organisatie. Kom jij ons team versterken?


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • Een werkplek in een organisatie die volop in beweging is: zo investeren we de aankomende tijd fors in het door ontwikkelen van de afdeling HR-Services en de Auris Academie.
 • Een verantwoordelijke en afwisselende baan, waarin je middenin de organisatie staat
 • Een ambitieus HR-team met de blik vooruit. Je wordt onderdeel van een team bestaande uit adviseurs, specialisten en jouw directe collega’s binnen HR-services en de Auris Academie
 • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng om (werk)processen te verbeteren
 • Salaris conform de CAO PO, schaal 7 maximaal €2.949,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.
 • 53 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime dienstverband
 • Aansluiting bij het pensioenfonds ABP
 • Ruime mogelijkheden voor thuis/mobiel werken

Functie eisen

Wie ben jij

Jij bent een administratieve duizendpoot die het overzicht kan bewaren en prioriteiten kunt stellen. Assertief, punctueel en collegiaal zijn woorden die bij jou passen. Daarnaast neem jij mee;

 • Een afgeronde MBO opleiding richting administratie, HR, facility of een vergelijkbare opleiding
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • De gave om het overzicht te bewaren. Zelfs bij een ontplofte mailbox/telefoon
 • Goede contactvaardigheden, zowel persoonlijk als op papier
 • Kennis van Microsoft Office. Het is een pre als je ook met AFAS hebt gewerkt
 • De wil om te bouwen aan de doelen van de organisatie
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bent betrokken bij jouw werk, maar zeker ook bij jouw team en afdeling
 • Leergierigheid en kennis om processen snel te snappen, waardoor je snel zelfstandig aan de slag kunt


Solliciteren

Enthousiast geworden? Wij zijn ook benieuwd naar jou! Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Dit kan tot en met 16 februari 2021. Voor vragen over de vacature of de procedure kun je terecht bij Lars Tigchelaar, Corporate Recruiter, via e-mailadres l.tigchelaar@auris.nl of via 0634128870. De gesprekken vinden zo snel mogelijk na de sluitingsdatum plaats.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Stichting Koninklijke Auris Groep

Plaatsingsdatum

03-02-2021

Ingangsdatum

03-02-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs