Skip to content
Adviseur L&D
Stichting Koninklijke Auris Groep uit Rotterdam zoekt een Adviseur L&D per 20-01-2021
Adviseur L&D

Functie omschrijving

Waar ga je werken

Ons prachtige hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam (Ammanplein). Op deze locatie zijn, naast de Raad van Bestuur, ook een audiologisch centrum en de Auris Ondersteunende Diensten (AOD) gevestigd. De AOD bestaat uit vier domeinen: HR, Bedrijfsvoering, Beleid, Onderzoek en Kwaliteit (BOK) en ICT. In deze rol val jij onder het domein HR en leg je verantwoording af aan het hoofd HR. Wij werken momenteel veel thuis en ook na de Corona maatregelen zijn er voldoende thuiswerkmogelijkheden.


Wat ga je doen

Stilstand is achteruitgang. Dat is ook de reden dat Auris constant in beweging is! Dit geldt voor de organisatie, maar zeker ook voor de medewerkers binnen de organisatie. Als Learning & Development specialist ben jij het aanspreekpunt voor alles omtrent opleidingen, trainingen en ontwikkelen. Je onderzoekt de opleidingsbehoefte binnen Auris en adviseert de managers over de relevante trainingen/opleidingen naar aanleiding van onderzoek wat je hebt gedaan. 


Auris wil zich door ontwikkelen als expertiseorganisatie. Thema’s die op dit moment centraal staan zijn: onboarding, digitaliseren van Talent & Learning aanbod, employer branding en ga zo maar door. Dit is een nieuwe functie binnen Auris. Daarom is er volop gelegenheid om deze functie zelf mede in te vullen.


Jij werkt in het HR-team vanuit een zelfstandige positie en met een scherpe, analytische blik. Daarnaast zoek je ook juist de samenwerking op met HR-collega's en collega's in de uitvoering. Je ontwikkelt strategische personeelsplanningen en de daarbij behorende vlootschouwen in samenwerking met het management. Jij zet zakelijke vereisten van een functie om in competenties en ontwikkelmogelijkheden en schrijft een opleidingsplan dat aansluit bij de HR-strategie van Auris. 


Verder werk je samen met de vakinhoudelijke opleidingsadviseur om tot een compleet aanbod aan cursussen, trainingen en workshops te komen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de implementatie en het actueel houden van het aanbod. Je faciliteert deze trainingen ofwel geeft ze zelf, zowel fysiek als online. Je zorgt voor een Auris-breed competentie- en vaardigheidsDNA, waarbij je voor elke doelgroep en elk niveau zorgt voor een blauwdruk van een ‘Auris medewerker’.

Functie eisen

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Verder biedt Auris jou het volgende;

 • Een mooie uitdaging voor 36-40 uur per week, gedurende de periode van één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een lerende, maar ambitieuze organisatie met voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
 • Een professioneel team, bestaande uit HR-Adviseurs, HR-Specialisten en HR-Servicemedewerkers. Deze vallen allemaal onder het hoofd HR
 • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao PO schaal 11 OOP, maximaal €4.861,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek.
 • 53,5 dagen vakantieverlof per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Een mogelijkheid om ook na de huidige maatregelen vanuit huis te werken


Wie ben jij
Jij bent de adviseur die blij wordt van het benutten van kansen en talenten. De woorden betrokken, innovatief en analyserend passen bij jou. Verder neem jij mee;

 • HBO of Academisch werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol,  bij voorkeur ook een vergelijkbare organisatie
 • de wens om onderdeel te zijn van een ambitieuze organisatie
 • Naast een vlotte diplomatieke pen, ook voldoende tactische overtuigingskracht om jouw plannen te laten landen in de organisatie
 • Een aantoonbare specialisatie op het gebied van Leren en Ontwikkelen, bij voorkeur in een soortgelijke organisatie.
 • Ervaring met E-learning tools
 • Flexibiliteit, een hands-on mentaliteit en innovatief denkkracht
 • Een sterk ontwikkelde organisatiesensitiviteit. Je weet hoe de lijnen lopen en kunt je hierin goed bewegen
 • De kwaliteiten om strategie om te zetten naar acties
 • Gevoel voor humor en relativeringsvermogen


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Druk op de onderstaande knop om te solliciteren. Tot en met 29 januari 2021 kun je reageren. De gesprekken worden op een later moment gepland. Voor vragen over de vacature of de procedure kun je terecht bij Lars Tigchelaar, Corporate Recruiter. Je kunt hem bereiken via l.tigchelaar@auris.nl


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIE PROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden, indien mogelijk, plaats op locatie of anders via anders via Zoom.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Stichting Koninklijke Auris Groep

Plaatsingsdatum

20-01-2021

Ingangsdatum

20-01-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs