Skip to content
Adviseur Pedagogisch en Didactisch Klimaat
Deltion College uit Zwolle zoekt een Adviseur Pedagogisch en Didactisch Klimaat per
Adviseur Pedagogisch en Didactisch Klimaat

Functie omschrijving

Adviseur Pedagogisch en Didactisch Klimaat (32 uur)
Bij Deltion is onderwijs altijd in ontwikkeling. Als adviseur help jij Deltion een stap verder op het gebied van het Pedagogisch en Didactisch klimaat. Jij zorgt ervoor dat het onderwijs continu wordt verbeterd en dat leraren concrete handvatten krijgen.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Binnen het college Horeca, Reizen en Dienstverlening zijn we actief om het pedagogisch klimaat een boost te geven. Als adviseur ga je verschillende teams binnen dit college ondersteunen om het pedagogisch/didactisch klimaat te versterken. Je gaat bijvoorbeeld lesobservaties doen, individuele gesprekken voeren, didactisch coachen, teambijeenkomsten organiseren en voorstellen schrijven. Je zorgt voor maatwerk per team en met jouw kritische blik durf jij vragen te stellen en geef jij feedback en ondersteuning.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière. 

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk, en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Functie eisen

Jij bent
Iemand die mensen écht meeneemt en zorgt dat ze in beweging komen. Je bent een verbinder, beschikt over coachende vaardigheden en werkt vanuit relatie en vertrouwen. Je hebt overtuigingskracht op inhoud en je bouwt voort op wat er al is (Growth Mindset). Je kunt zelfstandig handelen, bent ondernemend en hebt een proactieve houding. Je inspireert en enthousiasmeert mensen graag en je sluit naadloos aan bij de behoeften van een team/persoon. Je bent communicatief sterk, kunt situationeel handelen en je durft voor een groep mensen te staan.
Verder zien we graag:  
- hbo+/wo werk- en denkniveau;
- opleiding Onderwijskunde/ Pedagogiek is een pré;
- ervaring als leraar is een pré;
- ervaring in het mbo;
- ervaring met/ kennis van pedagogiek en didactiek.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Je tekent bij ons een tijdelijk contract voor één jaar.
Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- een maximaal fulltime bruto maandsalaris van € 4.359,- (schaal 10)  
  en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
- meer dan 8 weken verlof per jaar;
- collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding
  én een uitstekende pensioenregeling;
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter
  maken in je werk;
- laptop voor zakelijk gebruik.

Plaats

Zwolle

Provincie

Overijssel

Wergever

Deltion College

Plaatsingsdatum

01-02-2021

Sluitingsdatum

14-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,8 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

10

Functie categorie

Management en Organisatie

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs