Skip to content
Avo docent
Wil jij een baan waarin je stevig in je schoenen moet staan en je lesgeeft aan jongeren met een specifieke onderwijs-, opvoedings- en opgroeibehoeften (VSO)? Waarbij je de leerlingen stimuleert in zichzelf en hun capaciteiten te geloven? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!
Avo docent

Functie omschrijving

Je gaat lesgeven aan jongeren binnen een VSO setting in de volgende leerroutes; Theoretische leerweg en Arbeidsgerichte leerweg. Je hebt de bereidheid je te verdiepen in de problematiek van de doelgroep. Kennis van de doelgroep, jongeren tussen 12 en 22 jaar, en de ambitie met deze groep te werken is een absolute must. Vanzelfsprekend ben je bekend met de diverse didactische werkvormen en het gebruik van digitale middelen.

VSO-school de Sprong Locatie Lindenhorst biedt onderwijs op maat in nauwe samenwerking met de directe partner binnen de gesloten jeugdzorgplus instelling Lindenhorst van Pluryn, reclassering en andere onderwijspartners in de regio. Naast de didactische ontwikkeling, is er veel aandacht voor de sociaal-emotionele vorming van leerlingen. De Sprong heeft in de regio Utrecht twee locaties: Maarsbergen en Lindenhorst Zeist.  Het enthousiaste team van medewerkers zet zich maximaal in om de ontwikkeling van de jongeren te stimuleren. 
Op locatie Lindenhorst zitten leerlingen met een uitstroomprofiel vervolgonderwijs en arbeid. Sinds twee jaar werken we met het principe van 48 weken onderwijs. Daarin verwachten we van alle medewerkers een positieve bijdrage.

Functie eisen

 • Je hebt een onderwijsbevoegdheid.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring als docent AVO in het regulier of speciaal voortgezet onderwijs. 
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep met gedrag ondersteunende vragen. 
 • Je hebt affiniteit met werken in een gesloten setting.
 • Affiniteit met het lesgeven in arbeidsvaardigheden en algemene zelfredzaamheid. (pré)
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een goed inlevingsvermogen.
 • Je beschikt over een goede dosis aan creativiteit.

Arbeidsvoorwaarden

 • De functie is beschikbaar voor parttime en fulltime.
 • Een arbeidsovereenkomst tot het eind van het schooljaar 2020-2021, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij wederzijdse tevredenheid.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao primair onderwijs. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in salarisschaal L11 met een salaris tussen €2758,- en €4434,- bruto per maand. 
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden jouw diverse fiscale voordelen. 

Plaats

Zeist

Provincie

Utrecht

Wergever

VSO de Sprong

Plaatsingsdatum

25-01-2021

Ingangsdatum

1-2-2021

Sluitingsdatum

25-03-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

0,6-1 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

L11

Functie categorie

AVO mentor

Sector

Voortgezet speciaal onderwijs