Skip to content
AVO Mentor en Docent
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een AVO Mentor en Docent per 2021-02-04
AVO Mentor en Docent

Functie omschrijving

Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar AVO mentoren die het verschil willen en kunnen maken. Wil jij onderdeel uit maken van een organisatie waarbij we het SAMEN doen? Dan ben je bij DIT IS WIJS aan het goede adres.
Ben jij meer dan alleen een docent? Ben jij een coach, begeleider en/of gedragswetenschapper? Gaat jouw interesse juist uit naar de cluster 4 setting met oog voor iedere leerling?

Wij zoeken een AVO mentor die ervaring heeft met het geven van uitdagende lessen van de AVO vakken. Jij weet je te onderscheiden van de stereotype docent. Structuur en stabiliteit bieden in de klas met veel onrust is voor jou een tweede natuur. Dit doe je door heel georganiseerd les te geven want jouw planning heb je altijd klaar staan. Jij bent een AVO mentor die een veilige leeromgeving creëert en door middel van jouw kennis weet je de leerlingen te prikkelen met passende leerstof. Ook heb je een breed netwerk in jouw omgeving om de leerlingen te helpen aan een stageplek. Ook heb je affiniteit of ervaring met leerlingen die gediagnosticeerd zijn met het autisme spectrum, ADHD, ADD enzovoorts. Het gaat om een kleine groep van maximaal 15 VMBO leerlingen.

Functie eisen

Ben jij een gemotiveerde AVO mentor die van aanpakken houdt, goed kan samenwerken én ervaring heeft met het speciaal onderwijs (cluster 4)? Heb je een onderwijsbevoegdheid (zoals PABO en/of tweedegraads bevoegdheid?) Ben je per direct of op een korte termijn beschikbaar voor een tijdelijk dienstverband (part- of fulltime?) Dan matchen wij je graag aan deze school!

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende werkplek;
Doorgroeimogelijkheden binnen DIT IS WIJS;
Een salaris tussen de €2678,- (starter) en €4113,- (ervaren) op basis van een fulltime werkweek;
De mogelijkheid om cursussen te volgen via de Academy;
Een coach die jou begeleidt wanneer je daar behoefte aan hebt.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2021-02-04

Beschikbaarheid

fulltime

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

3000

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Basisonderwijs