Skip to content
Beveiliger
Wij zijn voor onze dienst op zoek naar een ervaren beveiligingsbeambte. De beveiligingsbeambte wordt ingezet op verschillende locaties van het College.
Beveiliger

Functie omschrijving

Algemeen (kopje wordt niet getoond op site)
Het Koning Willem I College is een vooruitstrevend Regionaal Onderwijs Centrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs, vervolgonderwijs en educatie. We zijn een echt Community College, een bruisend middelpunt van binnen- en buitenschoolse activiteiten die het leren bevorderen en met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het college biedt gelegenheid om ambities vorm te geven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving.

De dienst Facilitair Bedrijf & IT zorgt binnen het Koning Willem I College voor een adequate en efficiënte ondersteuning van primaire en secundaire processen. Onderwijskundige en organisatorische ontwikkelingen stellen voortdurend nieuwe eisen aan huisvesting, inventaris en ICT-voorzieningen. Facilitair Bedrijf & IT tracht aan deze eisen te voldoen en ziet er bovendien op toe dat facilitaire managementinformatiesystemen up-to-date zijn en blijven. Het totale team bestaat uit ongeveer 92 medewerkers met verschillende functies, o.a. beveiligers, kantinemedewerkers, IT medewerkers en conciërges. De medewerkers worden ingezet op verschillende locaties van het Koning Willem I College.

Wij zijn voor onze dienst op zoek naar een ervaren beveiligingsbeambte. De beveiligingsbeambte wordt ingezet op verschillende locaties van het College.
 
Wat ga je doen?
Samen met het team van beveiligers waarborg je de toegankelijkheid/veiligheid in gebouwen en op terreinen van het Koning Willem I College. Je voert controles uit, loopt sluitrondes en handhaaft de gedragsregels. Je weet op de juiste wijze te reageren bij calamiteiten of conflictsituaties en hebt ervaring met rapporteren.

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?
• Algemene vaktechnische kennis van beveiliging, strafrecht, strafvordering, wapenwetgeving en de wegenverkeerswetgeving.
• Kennis van de schoolgebouwen en -terreinen van de diverse locaties.
 
• Vaardig in het omgaan met calamiteiten en conflictsituaties
• Vaardig in het afhandelen van ongewenst gedrag
• Vaardig in het strikt opvolgen van procedures
• Vaardig in het schriftelijk rapporteren
• Vaardig in het werken met de computer (Office programma’s + internet)
 
• Diploma MBO (niveau 2/3)
• Diploma BHV, EHBO, of de bereidheid dit z.s.m. te behalen
• Beveiligingsdiploma
• Rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

 
Wat bieden we?
Het maximum salaris dat bij de aanstelling hoort is € 2561,- bruto op basis van een fulltime betrekking.

Verder biedt het Koning Willem I College uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en kan er gerekend worden op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantieregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Plaats

Den Bosch

Wergever

Koning Willem I College

Plaatsingsdatum

02-02-2021

Ingangsdatum

z.s.m.

Sluitingsdatum

11-02-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

4

Functie categorie

Orde en veiligheid

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs