Skip to content
BHC 202111 Docent PIE vervanging
Baanderherencollege uit Boxtel zoekt een BHC 202111 Docent PIE vervanging per 01-02-2021
BHC 202111 Docent PIE vervanging

Functie omschrijving

Het Baanderherencollege-VMBO onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op vervolgonderwijs, beroep en een goede plaats in de maatschappij. Wij vinden het van belang dat onze leerlingen zich gekend en erkend voelen. Doordat wij de leerling goed kennen is bijvoorbeeld de kwaliteit van de leerling- en mentorbegeleiding hoog. Dit profiel leidt tot twee kernwaarden;
- De leerling gekend. Deze kernwaarde gaat over de veilige sfeer op school, de centrale rol voor mentor en de korte lijnen tussen school, leerling en ouders. Onze slogan ‘Je telt mee op het BHC’ appelleert aan een sterk punt van de school, namelijk dat leerlingen zich gekend en erkend voelen.
- Persoonlijk presteren. Deze kernwaarde gaat over het onderwijs, waarbij persoonlijke prestaties tellen. Gepersonaliseerd leren gaat om differentiëren, talentontwikkeling, leren door doen en de inzet van technologische hulpmiddelen. Er valt veel te kiezen en er is ruim aandacht voor LOB.

Wij bieden leerlingen alle leerwegen van het VMBO. In de beide beroepsleerwegen (basis en kader) wordt Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Bouw, Wonen en Interieur alsmede Produceren, Installeren en Energie aangeboden. In de MAVO (theoretische leerweg) is ook de sector Landbouw mogelijk. Ook alle MAVO-leerlingen maken kennis met beroepsgerichte onderdelen via de talentlijnen Business, Technology, Arts&Design en Sports & Lifestyle. Het Baanderherencollege werkt nauw samen met het Jacob Roelandslyceum, school voor HAVO en VWO.
Het Baanderherencollege maakt onderdeel uit van de OMO Scholengroep Boxtel en resulteert onder het bestuur van de vereniging OMO.
Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een school die zich constant ontwikkelt met vernieuwende onderwijsprocessen en inspirerende leeromgevingen.

We zijn op het Baanderherencollege met spoed op zoek naar een enthousiaste, leerlinggerichte docent PIE (Programmeren, Installeren, Energie).

Het betreft een aanstelling op basis van vervanging (langdurig ziekteverlof), benoemingsomvang 0,6 – 0,7 fte (lesdagen zijn op dinsdag, woensdag, vrijdag).

Wat vragen wij;
- Een 2e graads bevoegdheid voor het vak geldt als vereiste. Óf je hebt de studie bijna afgerond en het diploma ligt binnen handbereik;
- De lessen vallen mogelijk in alle leerwegen en leerjaren van het vmbo; een beperkt deel van de lessen kan ook aan de leerlingen van het praktijkonderwijs zijn
- Affiniteit met de doelgroep vmbo- en/of pro leerlingen is een must;
- Je kunt goed zelfstandig zowel als in teamverband functioneren;
- Je bent meer pro- dan reactief;
- Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan binnen het vmbo en/of pro
- De werkdagen en tijden worden in overleg bepaald.

Voor meer informatie over het Baanderherencollege verwijzen we je graag naar onze website www.osboxtel.nl

Heb je interesse dan ontvangen we jouw motivatiebrief en curriculum vitae graag via de website van OMO www.omo.nl

Let op: Alleen sollicitaties via de OMO-site worden in behandeling genomen!

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij de heer Jan-Willem van den Berg (Directeur Onderwijs) op telefoonnummer 0411 - 676 924 of via de mail: j.vd.berg@bhc.nl

Plaats

Boxtel

Provincie

Noord-Brabant

Wergever

Baanderherencollege

Plaatsingsdatum

10-12-2020

Ingangsdatum

01-02-2021

Sluitingsdatum

30-04-2021

FTE

0,6

Functie categorie

Docent PIE

Sector

Voortgezet onderwijs