Skip to content
BHC202115 Onderwijsass. Praktijkonderwijs 0,6 fte
Baanderherencollege uit Boxtel zoekt een BHC202115 Onderwijsass. Praktijkonderwijs 0,6 fte per 29-01-2021
BHC202115 Onderwijsass. Praktijkonderwijs 0,6 fte

Functie omschrijving

Het Baanderherencollege Praktijkonderwijs onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op beroep, eventueel vervolgonderwijs en een goede plaats in de maatschappij. Wij vinden het van belang dat onze leerlingen zich gekend en erkend voelen. De kwaliteit van de leerling- en mentorbegeleiding is zeer belangrijk. Dit profiel leidt tot twee kernwaarden;
- De leerling gekend. Deze kernwaarde gaat over de veilige sfeer op school, de centrale rol voor de mentor en de korte lijnen tussen school, leerling en ouders. Onze slogan ‘Je telt mee op het BHC’ appelleert aan een sterk punt van de school, namelijk dat leerlingen zich gekend en erkend voelen.
- Persoonlijk presteren. Deze kernwaarde gaat over het onderwijs, waarbij persoonlijke prestaties tellen. Gepersonaliseerd leren gaat om differentiëren, talentontwikkeling, leren door doen en de inzet van technologische hulpmiddelen. Er valt veel te kiezen en er is ruim aandacht voor LOB.

Wij bieden leerlingen veel uitstroommogelijkheden. Zo worden leerlingen begeleid naar de reguliere arbeidsmarkt, maar ook naar een beschermde arbeidsplaats. Uitstroom naar vervolgonderwijs op een ROC/AOC behoort tot de mogelijkheden, evenals begeleiding naar dagbesteding.
Het Baanderherencollege maakt onderdeel uit van de OMO Scholengroep Boxtel en resulteert onder het bestuur van de vereniging OMO.
Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een school die zich constant ontwikkelt met vernieuwende onderwijsprocessen en inspirerende leeromgevingen.

We zijn op het Baanderherencollege op zoek naar een enthousiaste, leerlinggerichte Onderwijsassistent Praktijkonderwijs (0,6 fte).
Het betreft een tijdelijke aanstelling gedurende de zwangerschapsverlofperiode van onze collega. Start schooljaar 2021-2022.

- Je hebt ervaring met het beroepsgerichte onderwijs
- Je bent breed inzetbaar in alle leerjaren
- Affiniteit met de doelgroep PrO-leerlingen is een must;
- Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan binnen het Pro en/of het VSO of vmbo
- Je kunt goed zelfstandig zowel als in teamverband functioneren;
- Je bent meer pro- dan reactief;
- De werkdagen worden in overleg bepaald.

Voor meer informatie over het Baanderherencollege verwijzen we je graag naar onze website www.osboxtel.nl
Heb je interesse? Dan ontvangen we jouw motivatiebrief en curriculum vitae graag via de website van OMO www.omo.nl Alleen sollicitaties via de website van OMO worden in behandeling genomen.

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij de heer Bart Strikkers (teamleider Praktijkonderwijs) op telefoonnummer 0411 - 676 924 of mailadres b.strikkers@bhc.nl

Plaats

Boxtel

Provincie

Noord-Brabant

Wergever

Baanderherencollege

Plaatsingsdatum

29-01-2021

Ingangsdatum

29-01-2021

Sluitingsdatum

28-02-2021

FTE

0,6

Functie categorie

Praktijkonderwijs

Sector

Voortgezet onderwijs