Skip to content
collegemedewerker/studiehuismedewerker
Griftland College uit Soest zoekt een collegemedewerker/studiehuismedewerker per per direct
collegemedewerker/studiehuismedewerker

Functie omschrijving

Per direct zijn wij op zoek naar een flexibel inzetbare nieuwe collega voor de functie van collegemedewerker/studiehuismedewerker.
 
Om de voortgang van het onderwijsproces van onze leerlingen te ondersteunen wordt deze collega ingezet voor het begeleiden van leerlingen, die vanwege hun persoonlijke situatie op school de online lessen moeten volgen. De leerlingen voeren deze werkzaamheden zelfstandig uit.
 
De belangrijkste taak van onze nieuwe collega is het toezicht houden op het daadwerkelijk volgen van de lessen en het uitvoeren van de opgedragen werkzaamheden en het beantwoorden van vragen waar nodig.
Vanuit de goede relatie die deze nieuwe collega in korte tijd weet te leggen met de leerlingen stimuleert hij/zij hen om het opgedragen werk op te pakken en af te ronden.
Waar nodig spreken zij de leerlingen aan op hun werkhouding en hun rol in het groepsproces.
 
Naast deze vorm van toezicht op leerlingen zijn er andere vormen denkbaar bij veranderende vormen van lesgeven als gevolg van corona maatregelen:
- het toezichthouden op een deel van een klas wanneer een klas verdeeld moet worden over twee leslokalen.
- het toezicht houden op een hele klas in een leslokaal omdat de collega vanwege de corona maatregelen (bijvoorbeeld quarantaine) noodgedwongen vanuit huis online les verzorgd
- bij afwezigheid van een docent a.g.v. ziekte in de situatie waarin de leerlingen aan de slag gaan met vervangend werk.
 
Ook surveillance werk behoort tot de werkzaamheden, zoals gang surveillance, (online) toets surveillance en examensurveillance of indien nodig conciƫrge werkzaamheden.
 

Functie eisen

Het Griftland College maakt gebruik van Blended Learning, een mix van e-learning via Ipads en andere vormen van onderwijs, zoals leren uit boeken. Docenten kunnen hun lesstof zo nog beter afstemmen op de leerlingen.
Leerlingen zijn in het bezit van een device. 
 
Het aantal uren dat per week gevraagd wordt is afhankelijk van het aantal leerlingen dat behoefte heeft aan begeleiding en de hoeveelheid bovengenoemde andere werkzaamheden, dat kan dus wisselend zijn.
Daarom vragen we een flexibel inzetbare collega die beschikbaar is op werkdagen tussen 8:30-16:30 uur. De feitelijke werkdagen worden wekelijks afgesproken met de direct leidinggevende.
 

Arbeidsvoorwaarden

Conform CAO
Het betreft een tijdelijke benoeming tot einde van het schooljaar 2020/2021.

Plaats

Soest

Provincie

Utrecht

Wergever

Griftland College

Plaatsingsdatum

11-02-2021

Ingangsdatum

per direct

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

flexibel

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

Schaal 5

Functie categorie

Onderwijsassistent

Sector

Voortgezet onderwijs