Skip to content
Communicatieadviseur
Stichting Koninklijke Auris Groep uit Rotterdam zoekt een Communicatieadviseur per 29-01-2021
Communicatieadviseur

Functie omschrijving

Waar ga je werken

Auris is een zorg- en onderwijsorganisatie voor dove en slechthorende kinderen én voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Je gaat werken in een gemotiveerd en creatief communicatieteam van de Koninklijke Auris Groep dat Rotterdam als thuisbasis heeft. Het team staat samen met alle Auris-collega’s voor de uitdaging Auris als expertiseorganisatie op de kaart te zetten. Voor meer informatie over de organisatie, kun je kijken op onze website.


Wat ga je doen

Jij houdt van je werk en kunt als geen ander organiseren. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij altijd voor het beste resultaat gaat. Je denkt mee over welke middelen passen bij een project. Vervolgens zorg je dat deze uitingen en middelen ook gerealiseerd worden. Hiervoor schakel je met collega’s van andere afdelingen en met collega’s die onze zorg verlenen of op onze scholen of ambulante dienst werken. 


Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van verschillende communicatiemiddelen van Auris zoals onze cursusgids, het digitale magazine Auris.com, onze schoolgidsen, informatieboekjes en jaarkalenders. Ook ondersteun je bij de organisatie van evenementen en beurzen. Je werkt nauw samen met de medewerker communicatie om van al jouw projecten een succes te maken. 


Wat bieden wij jou

Je kunt rekenen op uitdagende en afwisselende baan als communicatieadviseur bij Auris! Je komt bij ons werken voor 28 uur per week.Voor de functie van communicatieadviseur bieden wij een salaris conform de CAO PO schaal 9, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €3.817,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Verder biedt Auris:

  • 6,3% eindejaarsuitkering
  • 53 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een dynamische werkomgeving.
  • Een goed pensioenplan.
  • Ruime opleidingsmogelijkheden via de Auris Academie.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve zorgverzekering en een fietsplan.
  • Volop carrièreperspectief vanwege het ruime aanbod aan functies in de zorg, onderwijs en ondersteunende diensten binnen onze organisatie.

Functie eisen

Wie ben jij

Jij bent een ervaren communicatieadviseur die graag wil werken voor een maatschappelijk relevante onderwijs- en zorgorganisatie Je bent klantgericht en weet mensen met elkaar te verbinden. Je geeft gehoor aan de verhalen van onze cliënten en collega’s. Je ziet kansen en mogelijkheden om Auris op innovatieve en effectieve wijze bij de juiste doelgroepen onder de aandacht te brengen Je weet collega’s te inspireren en te motiveren om Auris op een positieve manier te vertegenwoordigen. 


Je bent in staat om te begrijpen en aan te voelen hoe de formele en informele structuur van een complexe organisatie werkt. Je weet je advies goed te onderbouwen en over te brengen richting het management. Je bent resultaatgericht en pakt de communicatievraagstukken samen met de jouw opdrachtgever praktisch en doelgericht aan. Je vindt het leuk om zelfstandig projecten uit te voeren en als het nodig is weet je collega’s te vinden die je kunnen helpen.

Je hebt een afgeronde hbo+ of wo opleiding in marketing en communicatie en minimaal 2 jaar ervaring in dit vakgebied. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend.


Solliciteren
Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Minnekus de Groot (teamleider Communicatie), via m.de.groot@auris.nl. Je kunt reageren tot en met 14 februari 2021. De gesprekken worden op een later moment gepland. 


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE: In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden indien mogelijk plaats op locatie en anders via videobellen


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Stichting Koninklijke Auris Groep

Plaatsingsdatum

29-01-2021

Ingangsdatum

29-01-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs