Skip to content
Conciërge (onderwijs 0,6 wtf)
De Onderwijsspecialisten uit Arnhem zoekt een Conciërge (onderwijs 0,6 wtf) per 9-2-2021
Conciërge (onderwijs 0,6 wtf)

Functie omschrijving

"Wij zijn speciaal op zoek naar jou"

Gezocht: Conciërge
We zijn op zoek naar een conciërge met oog voor onze leerlingen op het voortgezet speciaal onderwijs op De Toekomst.

Werken op De Toekomst is werken in een boeiende praktijkgerichte leeromgeving, die volop in ontwikkeling is. Binnen ons team zijn we per 1 mei 2021 op zoek naar een prettige, positief ingestelde collega. Je bent onze conciërge, die als teamspeler een bijdrage levert aan onze levendige werkomgeving. Je zet je pedagogische kwaliteiten in rond een goede omgang met onze leerlingen.

Onze kernwaarden passie, veiligheid, samen en vindingrijk zijn van toepassing op jouw aanpak. Je werkt van nature uit een servicegerichte houding en je bent flexibel. In ons team zijn respect, van elkaar leren, openheid en elkaar durven aanspreken op ieders verantwoordelijkheden, belangrijk.

Je werkzaamheden zijn divers van aard. Je steekt graag je handen uit de mouwen, je bent handig en voortvarend in het signaleren en oplossen van problemen bij klachten, storingen en onderhoudswerkzaamheden. Je draagt zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van het gebouw. Je kunt daarbij goed overweg met veiligheids- en inspectievoorschriften, technische voorschriften en bediening van het inbraak -en brandmeldsysteem. Je verleent hulp bij calamiteiten en je verricht ondersteunde werkzaamheden zoals het aannemen van de telefoon en je biedt hulp bij evenementen, zoals ouderavonden.

Heb jij deze ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij de duizendpoot die we zoeken.

Jij:
  • beschikt over een relevant mbo-diploma,
  • hebt er plezier in met leerlingen te werken en vindt het prettig collega's te ondersteunen,
  • bent servicegericht, flexibel, hebt een collegiale instelling en affiniteit en ervaring met onze doelgroep,
  • bent communicatief sterk, kunt grenzen aangeven en bewaken, neemt zelf initiatief en weet van aanpakken
  • en bent in het bezit van een rijbewijs B en een auto.
Concreet gaat het om een baan van 0,6 wtf van 1 mei 2021 tot en met 31 december 2021 op De Toekomst in Ede. Als conciërge ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal 4 en werk je volgens de cao primair onderwijs.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma's om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Paula Janssen, directeur van De Toekomst. Meer informatie? Kijk op www.toekomst-ede.nl of bel met Paula op 06 - 10 695 895.

Reacties kunnen worden ingezonden door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken. Je kunt reageren tot en met 28 februari 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 8 maart 2021.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 21-008

Werkweek
0,6 FTE

Over De Toekomst
De Toekomst: ruimte voor leren en leven.

Wij bieden speciaal voortgezet onderwijs aan zo'n 140 leerlingen van 12 tot 20 jaar met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking. We helpen jongeren om zich optimaal te ontplooien in een omgeving die bij hen past. Dat merk je meteen als je de school binnenloopt. De Toekomst is een stoere, uitdagende én veilige omgeving om te leren en te leven. We doen wat werkt: het doel bepaalt de actie. En alles wat wij doen, moet zinvol zijn voor de toekomst van de jongere.

Plaats

Arnhem

Provincie

Gelderland

Wergever

De Onderwijsspecialisten

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Ingangsdatum

9-2-2021

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6 FTE

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Concierge

Sector

Voortgezet speciaal onderwijs