Skip to content
Conrector bedrijfsvoering
Oostvaarders College uit Almere-Buiten zoekt een Conrector bedrijfsvoering per 1 augustus 2021
Conrector bedrijfsvoering

Functie omschrijving

De Almeerse Scholen Groep is voor het Oostvaarders College (OVC), school voor Gymnasium, Atheneum en Havo, a.g.v. pensionering huidige conrector op zoek naar een 

Conrector bedrijfsvoering met passie voor onderwijs
wtf 1,0
 
Het OVC wil haar leerlingen de beste voorbereiding op een waardevolle toekomst bieden. De school is te karakteriseren door vier woorden die uit deze missie voortvloeien en daarmee de ziel van het OVC vormen:
 • Kwaliteit
 • Duidelijkheid
 • Persoonlijk
 • Toekomstgericht
 
In ons aanbod sluiten wij aan op talenten van leerlingen. Op het OVC valt dan ook veel te kiezen en onze leerlingen waarderen dat enorm. Zo heeft de school vijf talentstromen; Kunst, Sport, I AM (Informatie, Actualiteit en Maatschappij), Science en Cambridge Engels, is er een plusaanbod voor vwo-leerlingen die een extra uitdaging wensen, zijn er tal van activiteiten van debat tot kleinkunst en een krachtig aanbod voor leerlingen met aan autisme verwante stoornissen. Daarnaast is het OVC de enige UNESCO school in Almere met veel aandacht voor o.a. internationaal burgerschap, mensenrechten en milieu. Het OVC onderzoekt de mogelijkheden om nog meer maatwerk te bieden in de toekomst en mede om die reden zijn wij op zoek naar een conrector bedrijfsvoering die het mogelijk maakt om ook de bedrijfsvoeringskant van deze transitie mede mogelijk te maken.
 

Functie eisen

Functie Eisen en verantwoordelijkheden

Samen bouwen aan goed onderwijs
Als conrector bedrijfsvoering weet u telkens de brug te slaan tussen bedrijfsvoering en het product waar wij trots op en verantwoordelijk voor zijn: goed onderwijs. Dat doet u op drie schaalniveau’s. Ten eerste vormt u op schoolniveau samen met de rector de schoolleiding van het OVC. De schoolleiding is eindverantwoordelijk voor kwalitatief goed onderwijs in een financieel gezonde organisatie. De schoolleiding vormt tezamen met de afdelingsleiders en de manager leerlingondersteuning het managementteam van de school dat, zoveel als mogelijk, in consensus tot besluit komt. Ten tweede bent u binnen de school verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de interne bedrijfsvoering en geeft leiding aan de ondersteunende afdelingen. Tot slot vertegenwoordigt u het OVC in diverse bovenschoolse bedrijfsvoeringsoverleggen, zoals het conrectorenoverleg van de ASG en geeft u met hen samen vorm aan de koers van de ASG.


Uw kwaliteiten
In uw dagelijkse werkzaamheden blijkt u analytisch sterk, een uitstekend planner, organisator en borger en een helder communicator. Uw houding is zowel vriendelijk als duidelijk, gericht op samenwerking en samenhang op alle hierboven beschreven schaalniveau’s en sluit aan bij de professionele organisatie die wij zijn.

Uw opleiding en ervaring
 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding
 • Een (school)leiderschapsmaster is een pré
 • Ruime ervaring in een leidinggevende functie binnen het onderwijs.
   
Portefeuilles
De definitieve portefeuilleverdeling wordt binnen de schoolleiding afgestemd. De conrector bedrijfsvoering is in ieder geval verantwoordelijk voor en heeft ervaring met:
 • Financiën
 • Formatie
 • Schoolorganisatie (waaronder roosterzaken en jaarplanning)
 • Administratie en beheer


 

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij bieden:
 • Wij bieden een fulltime functie, ingedeeld in schaal 13 conform de geldende CAO voor voortgezet onderwijs. 

Plaats

Almere-Buiten

Wergever

Oostvaarders College

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Ingangsdatum

1 augustus 2021

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

CAO-VO

Functie categorie

Conrector

Sector

Voortgezet onderwijs