Skip to content
Coördinator leerlingzorg
Wij zoeken jou!!! Coordinator Leerlingzorg 0,8-1,0 fte.
Coördinator leerlingzorg

Functie omschrijving


Ben jij die gedreven en enthousiaste onderwijs professional met ervaring in het VSO, die een nieuwe uitdaging zoekt? De Waterlelie is bezig met de start van een nieuw schoolplan, waarin we gaan werken volgens de Enigma-methode, met ambitiekaarten en kwaliteitskaarten. Wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de Waterlelie?  Ben je daadkrachtig en vind je het leuk om in een enthousiast en ervaren team te werken? Heb je ervaring met coaching en begeleiding van (vak)leerkrachten? Heb je kennis opgedaan op het gebied van arbeidstoeleidings- en stagetrajecten? Ben je bedreven in het werken met het leerlingvolgsysyteem ParnasSys? Dan is deze baan iets voor jou! 
 
Je ontwikkelt (mede) het orthodidactisch beleid, je begeleidt en coacht leerkrachten in hun ontwikkeling en je coördineert en voert activiteiten uit met betrekking tot de didactische leerling-zorg.  Als onderdeel van een multidisciplinair team ben je in staat om de groepen optimaal te ondersteunen. Hierbij werk je nauw samen met de gedragswetenschapper, die verantwoordelijk is voor de pedagogische ontwikkeling van de leerling-zorg maar ook met de leden van de commissie van begeleiding en de leerkrachten met speciale taken.  
 

Functie eisen

Voor deze functie vragen wij een onderwijs professional met analytisch denkvermogen en relevante didactische kennis en ervaring. Een relevante masteropleiding of universitair werk- en denkniveau is een pré.
 

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Wij bieden je een mooie afwisselende functie waarin je veel ruimte en mogelijkheden krijgt om je kwaliteiten in te zetten. Het gaat om een dienstverband voor een jaar met daarna mogelijk een vast dienstverband. Dit voor 32 tot 40 uur per week. De salariëring is volgens schaal  L12 CAO PO, maximaal € 5070 bruto per maand (bij fulltime dienstverband).
 
De gewenste startdatum is 01 april 2021.
 

Plaats

Cruquius

Provincie

Noord-Holland

Wergever

De Waterlelie

Plaatsingsdatum

10-02-2021

Sluitingsdatum

23-02-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1,0

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

L12

Functie categorie

Coordinator

Sector

Speciaal (basis) onderwijs