Skip to content
Directeur
Lucas VO Delft zoekt per 1 juni 2021 een directeur voor het Beroepscollege Zoetermeer praktijk
Directeur

Functie omschrijving

Lucas VO Delft zoekt per 1 juni 2021 een directeur voor het Beroepscollege Zoetermeer praktijk
 
Functie
Onze toekomstige directeur heeft affiniteit met onze kwetsbare en multiculturele doelgroep, heeft gevoel voor het werken in een grootstedelijke context, heeft oog voor kwaliteit en kan medewerkers enthousiasmeren en stimuleren. Hij/zij is het boegbeeld van de school, is integraal verantwoordelijk voor het beleid van Beroepscollege Zoetermeer praktijk en maakt tevens deel uit van het team van schoolleiders van Lucas Onderwijs VO, regio Delft.

Neemt u de uitdaging aan om directeur te worden van onze praktijkschool? Vindt u het interessant om onze visie op onderwijs te vertalen in ambitieuze doelstellingen die passen bij onze doelgroep?
 
Het betreft een functie voor 1,0 fte in schaal 13 volgens de cao voor het voortgezet onderwijs.
Bij bewezen geschiktheid behoort schaal 14 tot de mogelijkheden.
Het voornemen is om de nieuwe directeur op 1 juni a.s. te laten starten, doch uiterlijk op 1 augustus 2021.

Organisatie
Het Beroepscollege Zoetermeer praktijk is een school voor praktijkonderwijs in Zoetermeer. De school biedt onderwijs aan zo’n 225 leerlingen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar. Aan onze school zijn ca. 40 medewerkers verbonden.
 
De leerlingen van het Beroepscollege Zoetermeer praktijk worden door onderwijs op maat geleid naar een passende plek op de arbeidsmarkt en/of een vervolgopleiding. Er vindt op onze school veel individuele begeleiding plaats. 
Onze school stond aan de wieg van de ontwikkeling van het praktijkdiploma; vanzelfsprekend sluiten leerlingen hun VO-schoolloopbaan dan ook af met het Praktijkschooldiploma. Daarnaast bieden wij intern de mogelijkheid om het MBO Entree diploma te behalen. De school heeft een zeer succesvolle entree-opleiding.
 
De organisatie van het Beroepscollege Zoetermeer praktijk is erop gericht dat er een rustig, vertrouwd en kleinschalig leer- en leefklimaat heerst. Structuur en duidelijkheid zijn belangrijke elementen in onze schoolcultuur, in dit klimaat ontwikkelen onze leerlingen zich optimaal. Er is sprake van een sterke collegiale betrokkenheid. Het onderwijs is gericht op bevordering van sociale integratie, actief burgerschap en respect voor elkaar.
 

 
 

Plaats

Delft

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Stanislascollege

Plaatsingsdatum

26-01-2021

Ingangsdatum

1 juni 2021

Sluitingsdatum

14-02-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1,0 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Directeur

Sector

Voortgezet onderwijs