Skip to content
Directeur De Origon
De Origon is op zoek naar een parel van een directeur!
Directeur De Origon

Functie omschrijving

Onze school ligt prachtig tegen de duinen aan, op het randje van Zeewijk en kenmerkt zich door een fijn pedagogisch klimaat. De kinderen die de Origon bezoeken zijn een vrolijke mix en een afspiegeling van de samenleving. Op de Origon wordt onderwijs gemaakt vanuit een OGO-visie. Wij gebruiken daarnaast de structuur van IPC om te zorgen dat alle vakgebieden goed aan bod komen. In de klaslokalen zien wij gedurende de thema’s mooie leerwanden ontstaan en wordt er toegewerkt naar een betekenisvolle eindsetting. Kinderen worden actief betrokken bij hun eigen leerproces en ze leren doelgericht werken aan kennis, vaardigheden en inzicht. Daarnaast werken de kinderen aan zelfvertrouwen, begrip, het ontdekken van eigen talenten en is er aandacht voor internationale ontwikkelingen en andere culturen.
 

Functie eisen

Het team van De Origon is op zoek naar een directeur met een coachende stijl van leidinggeven. Het is belangrijk dat je passie hebt voor het onderwijs en lesgevende ervaring hebt. In deze rol vinden we het belangrijk dat je zichtbaar bent voor leerlingen, ouders en alle collega's. Affiniteit met IPC/OGO is een belangrijke pre. In je rol als directeur zorg je voor stabiliteit en rust en geef je vertrouwen aan het team. Er zijn veranderingsprocessen ingezet en het team wil deze graag verder uitbouwen alvorens er met nieuwe initiatieven wordt gestart. 

Over de functie is nog veel meer te vertellen, we verwijzen je graag naar de uitgebreide profielschets. Deze is te vinden op onze website: profielschets

Arbeidsvoorwaarden

Inschaling van de functie is D11 / D12 afhankelijk van ervaring.

Plaats

IJmuiden

Provincie

Noord-Holland

Wergever

De Origon

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Sluitingsdatum

01-03-2021

FTE

0,8

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Directeur PO

Sector

Basisonderwijs