Skip to content
Docent Aardrijkskunde 1e graad
Gezocht gemotiveerde docent Aardrijkskunde, eerste graad bevoegd met ervaring in de bovenbouw van HV.
Docent Aardrijkskunde 1e graad

Functie omschrijving

Het Vespucci College is een kleine particuliere school in Curacao, wijk Julianadorp, vol met ambitie en een hoge kwaliteit van onderwijs. De AK docent vormt in zijn/ haar eentje de vakgroep en wil lesgeven van klas 1 tot en met de eindexamenklassen van vwo, havo en mavo. Als afsluiting maken de leerlingen Nederlandse staatsexamens die garant staan voor een soepele doorstroming in het Nederlandse vervolgonderwijs. Het gaat om een volledige baan, mogelijk in combinatie met een andere bevoegdheid, mocht je die bezitten. De baan wordt in eerste instantie voor een jaar aangeboden met mogelijkheden voor verlenging en uiteindelijk een vast diensverband bij wederzijdse instemming.
Docenten met een activerende werkhouding en veel differentiatiemogelijkheden in hun lesgeven, worden nadrukkelijk verzocht te solliciteren.
Curacao en de Cariben zijn een wereld om te ontdekken, zeker voor een geograaf!

Functie eisen

Ervaring met eindexamenklassen in HV is een belangrijk selectiecriterium. Kennis van de staatsexamens is ook een pre.
Je verdiepen in de regionale geografie en de leerlingen meenemen in de fascinatie daarvan, is een bijkomende motivatie om te solliciteren.
De meeste leerlingen zijn kinderen met Nederlands als moedertaal. Ook zijn er leerlingen die een andere taal als eerste taal spreken. De taal van instructie is Nederlands.maar affiniteit met Nederlands als Vreemde Taal (NVT) van instructie is meer dan welkom.

Plaats

Julianadorp Curacao

Wergever

Vespucci College

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Ingangsdatum

1 augustus 2021

Sluitingsdatum

09-03-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

1

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Aardrijkskunde

Sector

Voortgezet onderwijs