Skip to content
Docent AVO - Het Driespan - Het Ginnekencollege
Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan uit Etten Leur zoekt een Docent AVO - Het Driespan - Het Ginnekencollege per
Docent AVO – Het Driespan – Het Ginnekencollege

Functie omschrijving

Het Driespan zoekt voor Het Ginnekencollege een docent AVO voor 0,8 - 1,0 fte. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op vast.

Over Het Driespan

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten.

Over Het Ginnekencollege

Het Ginnekencollege is een unieke school, verbonden aan Rijks Justitiële Jeugdinrichting Den Hey-Acker. Onze school verzorgt onderwijs en arbeidstoeleidende trajecten voor jongeren en jongvolwassenen, voornamelijk in de leeftijd van 17 tot 20 jaar, met vaak ernstige gedragsproblemen. Wij doen dit in nauwe samenwerking met de jeugdinrichting. Ons doel is jongeren te helpen bij het succesvol terugkeren in de maatschappij. Wij bieden de mogelijkheid tot branchegerichte certificering, het behalen van MBO 1 en 2 diploma's en het deelnemen aan staatsexamens VMBO-TL en HAVO. We proberen de trajecten zoveel mogelijk individueel vorm te geven, zodat ze passen bij de mogelijkheden en interesses van de jongeren.

Wij hebben een enthousiast en stabiel team, dat verantwoordelijkheid draagt voor deze bijzondere doelgroep. Geen dag is hier hetzelfde, een flexibele instelling en creatief om kunnen gaan met je taken en werkzaamheden zijn noodzakelijke eigenschappen. Gezien onze doelgroep is het belangrijk dat teamleden op elkaar kunnen vertrouwen en elkaar steunen in alle situaties.

Over de functie

Het betreft een dienstverband met de duur van een jaar met uitzicht op vast.

Na dit jaar kun je tewerkgesteld worden binnen Het Ginnekencollege of één van de andere scholen van Het Driespan.

Het Ginnekencollege zal schooljaar 2020/2021 een aantal ontwikkelingen door gaan voeren. Daar zijn docenten uit ons docententeam bij betrokken. Om dit mogelijk te maken hebben wij voor de duur van (minimaal) een jaar uitbreiding van ons team gerealiseerd.
Je bent als theoriedocent inzetbaar voor alle lesgroepen binnen Het Ginnekencollege. Jouw inzet maakt het mogelijk dat collega's zich voor korte of langere tijd kunnen richten op een andere taak/ ontwikkeling binnen de school. Je werkt dus vanuit een rol als invaller, waarbij we in overleg met elkaar de precieze invulling doen. Het streven is om te komen tot gestructureerde inzet (vaste lesgroepen), waarbij op momenten flexibiliteit wordt verwacht waarmee je voor korte tijd of incidenteel ingezet wordt op andere lesgroepen.

Wat vragen wij van jou
  • Je bent breed theoretisch inzetbaar (VO en MBO);
  • Je bent bevoegd leraar;
  • Je hebt relevante kennis van en/of ervaring met de doelgroep verblijvende binnen een JJI;
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid en bent een teamplayer;
  • Je bent flexibel inzetbaar.
We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden; innovatief, transparant, samen en onderscheidend.

Wat bieden wij
  • Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, conform CAO Primair Onderwijs;
  • De functie van docent wordt ingeschaald in schaal L11, conform CAO Primair Onderwijs;
  • Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling;
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding.
Meer informatie

Voor vragen over de locatie en de functie kun je contact opnemen met Roân van Amstel of Erik Koppelaar, bereikbaar op telefoonnummer: 088-0718445.

Kijk ook eens op de volgende sites: https://www.dji.nl/locaties/justitiele-jeugdinrichtingen/rjji-den-heyacker/index.aspx Reageren

Heb je belangstelling voor deze vacature? Reageer dan zo snel mogelijk!

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Google en Social medio onderzoek kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Plaats

Etten Leur

Provincie

Noord-Brabant

Wergever

Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan

Plaatsingsdatum

28-12-2020

Sluitingsdatum

26-02-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1 FTE

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

AVO mentor

Sector

Speciaal (basis) onderwijs