Skip to content
docent Beeldende Vorming (0.6 FTE)
De Burcht uit Sassenheim zoekt een docent Beeldende Vorming (0.6 FTE) per 9-2-2021
docent Beeldende Vorming (0.6 FTE)

Functie omschrijving

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het VSO?

De Burcht verzorgt voortgezet speciaal onderwijs (vso) aan jongeren van 12 tot 24 jaar, die verblijven in Forensisch Centrum Teylingereind in Sassenheim. Na een oriëntatieperiode van veertien dagen, weet een leerling wat zij talenten en ontwikkelingskansen zijn. Wij bieden daarna competentiegericht onderwijs, in een mix van theorie, praktijk en sport. Elke lesweek beginnen en eindigen wij met studieloopbaanbegeleiding. Wij doen er alles aan om jongeren zonder leerachterstand en mét certificaten of diploma’s meer kansen te bieden in vervolgonderwijs of werk.

Wat doe je?
Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Je stimuleert hen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Jij kunt omgaan met en inspelen op verschillen tussen leerlingen. Je hebt aandacht voor het groepsproces en voor de individuele leerling. Met jouw enthousiasme en creativiteit zorg je voor een uitdagende leeromgeving waarin leerlingen worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen.

Wat breng je mee?
Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien? Kun jij goed samenwerken en organiseren? Initieer jij onderwijsvernieuwing en/of ben jij specialist in een vakgebied? Wil jij blijven leren? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel!
Als docent Beeldende vorming heb jij een bevoegdheid.

Wij bieden?
een dynamische baan binnen een warm en gezellig team dat staat voor kwalitatief goed onderwijs. UItstekende secundaire voorwaarden met een prima marktconform salaris.

Kijk snel verder op www.werkenbijaloysius.nl voor deze en andere vacatures, arbeidsvoorwaarden, informatie over onze school en stichting en jouw loopbaanmogelijkheden. [1186]

Plaats

Sassenheim

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

De Burcht

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Ingangsdatum

9-2-2021

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6 FTE

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

CKV

Sector

Voortgezet speciaal onderwijs