Skip to content
Docent Biologie 1ste graads
Ben jij die docent die jouw fascinatie over alles wat leeft op aarde enthousiast weet over te brengen op leerlingen? Kun jij jouw leerlingen inspireren om met een onderzoekende houding zo veel mogelijk te leren? Geniet jij er van om jouw kennis en passie voor Biologie over te brengen op leerlingen?
Docent Biologie 1ste graads

Functie omschrijving

Wie zijn wij?
Het Bouwens is een middelbare school die onderwijs verzorgt aan 1441 leerlingen en waar vol gedrevenheid gewerkt wordt, op alle niveaus, van vmbo tot en met gymnasium. De ontwikkeling van de leerling staat centraal. De school is een waardevolle schakel tussen gezin en maatschappij. Daarom halen we de buitenwereld naar binnen en gaan zelf naar buiten. Zo bieden we een actieve omgeving waarin leerlingen en onderwijsprofessionals kennis delen.
 
Wij zoeken
Van eerste cel tot oerwoud, als docent Biologie weet jij exact uit te leggen hoe het is ontstaan. Wij zoeken een gepassioneerde 1ste graads docent Biologie. Voortplanting, genetica, evolutie en ecologie zijn voor jou herkenbare begrippen als bevlogen docent biologie. Jij weet als geen ander de leerlingen te motiveren en enthousiasmeren voor de mirakelen van de biologische wereld. Je bent verantwoordelijk voor het geven van boeiende en eigentijdse lessen Biologie aan onze leerlingen. Je kijkt naar de verschillende behoefte die er zijn binnen de klas en speelt daarop in met passende werkvormen, zodat leerlingen in hun eigen tempo kunnen werken. Je creëert tevens een veilige en uitdagende leeromgeving die aansluit op de huidige generatie. Je bent flexibel, initiatiefrijk en bereid om te experimenteren als het gaat om vakinhoud. Je kunt nauw samenwerken met collega’s binnen je team en sectie en draagt op een constructieve manier bij aan de organisatie als geheel.
 
 

Functie eisen

  • Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor het vak Biologie;
  • Ervaring in het geven van lessen in het vak Biologie;
  • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 18 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
  • Een eerstegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Biologie;
  • Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie Biologie maar bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend;

Arbeidsvoorwaarden

Een goede baan kun je overal vinden, maar een baan waarin je invloed hebt op de toekomst van duizenden leerlingen vind je alleen bij ons. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Het salaris wordt ingeschaald in schaal LB van de CAO VO. Het betreft een dienstverband voor 0,8 fte per direct ter vervanging. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs.
 

Plaats

Panningen

Provincie

Limburg

Wergever

Bouwens van der Boijecollege

Plaatsingsdatum

03-02-2021

Ingangsdatum

08-02-2021

Sluitingsdatum

03-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,8

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

LB

Functie categorie

Biologie

Sector

Voortgezet onderwijs