Skip to content
Docent Biologie 2e graads
Kandinsky College Nijmegen uit Nijmegen zoekt een Docent Biologie 2e graads per 12 april 2021
Docent Biologie 2e graads

Functie omschrijving

Scholengroep Rijk van Nijmegen is een bestuurlijk samenwerkingsverband van een aantal scholen voor VO in Nijmegen en omgeving: het Canisius College, het Kandinsky College, Jorismavo, Pontem College, het Rijks vmbo campus en NSG Groenewoud.
 
Het Kandinsky College
Kandinsky College Nijmegen maakt onderdeel uit van de Scholengroep Rijk van Nijmegen. Het Kandinsky College staat voor eigentijds en hoogwaardig onderwijs in een ambitieuze leercultuur. Wij bieden tweetalig én regulier onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Wij hebben veel aandacht voor internationalisering. Bij ons leer je je grenzen te verleggen.
 
In 2019 is Kandinsky College voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot Excellente School.
 
Het is een school die niet alleen voor, maar ook van de leerling is, een school met ruimte voor eigenheid en voor ieders talent waarbij de school de leerlingen een venster op de wereld wil bieden.
Wij zijn een Positive Behavior Support (PBS) school. Dit is een schoolbrede methode die zorgt voor een positief schoolklimaat. Wij staan vanuit PBS voor de kernwaarden verantwoordelijkheid, veiligheid en respect. Deze kernwaarden vormen de basis voor hoe wij met leerlingen en elkaar omgaan.
 
Kandinsky College Nijmegen zoekt per 12 april een enthousiaste
 
Docent Biologie 2e graads (0,6 fte)
 
Functiebeschrijving
Als Docent Biologie geef je les aan eerste en tweede klassen van verschillende niveaus (mavo, havo en vwo). Een groot deel hiervan betreft tweetalige klassen. Deze lessen zullen dus in het Engels worden gegeven. Het betreft ongeveer 0,6 fte, dit komt neer op 13 lesuren. Je neemt plaats in de vakgroep Biologie. Daarnaast word je lid van het tweetalige onderbouwteam. Het betreft een tijdelijke vacature (ter vervanging van zwangerschapsverlof) t/m 31 juli 2021.
 
Functie-eisen
- Je hebt een 2e graads onderwijsbevoegdheid voor het vak Biologie
- Je hebt bij voorkeur ervaring in het geven van Engelstalige lessen in het VO
- Je beschikt over goede Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift
- Je past binnen de cultuur van het Kandinsky College
 
Wat bieden wij
Kandinsky College Nijmegen is een dynamische school met volop mogelijkheden voor medewerkers om zichzelf te laten zien. Je kunt je op diverse terreinen inzetten en er is ruimte voor je eigen ontwikkeling.
We bieden een programma aan voor nieuwe medewerkers, waarin je gezamenlijk ondersteuning krijgt in praktische en inhoudelijke zaken. Daarnaast bieden we een driejarig inductieprogramma voor startende docenten. Verder kun je gedurende de eerste twee jaar rekenen op de begeleiding van een collega uit de vakgroep en een interne coach. Je direct leidinggevende is de afdelingsleider van het team waarin je een groot deel van je lessen geeft.
Bij een volledige baan geef je 22 lessen van 60 minuten op het Kandinsky College. Daarnaast vervul je in overleg taken op het gebied van bijvoorbeeld leerlingbegeleiding of onderwijsontwikkeling.
 
Arbeidsvoorwaarden
 
De salariëring is conform schaal LB, zoals vermeld in de CAO-VO. Het betreft een tijdelijke aanstelling ter vervanging van zwangerschapsverlof t/m 31 juli 2021. Op de functie is de CAO-VO 2020 van toepassing. Voor overige regelingen zie: https://www.sgrvn.nl/werken-bij/regelingen-personeel/
 
Meer informatie
Voor meer informatie over de school kunt u terecht op www.kandinskycollege.nl. Wilt u meer weten over de functie, dan kunt u contact opnemen met Maria Urselmann via m.urselmann@kandinskycollege.nl
 
Je sollicitatie
Indien u in aanmerking wilt komen voor deze functie, dan kunt u tot en met 21 februari 2021 uitsluitend reageren via Meesterbaan. Je kan je reactie, bestaande uit je CV en een bondige motivatiebrief richten aan de mevrouw Maria Urselmann, afdelingsleider.
 
De sollicitatiegesprekken zullen begin maart plaatsvinden.     

Plaats

Nijmegen

Provincie

Gelderland

Wergever

Kandinsky College Nijmegen

Plaatsingsdatum

28-01-2021

Ingangsdatum

12 april 2021

Sluitingsdatum

21-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6000

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Biologie

Sector

Voortgezet onderwijs