Skip to content
Docent biologie, eerstegraads
Twents Carmel College uit Oldenzaal zoekt een Docent biologie, eerstegraads per 25-01-2021
Docent biologie, eerstegraads

Functie omschrijving

Ben jij een bron van kennis op het gebied van biologie en beschik je over een eerstegraads onderwijsbevoegdheid? Ben jij naast docent ook een goede coach voor leerlingen? Kom dan per direct ons team versterken!

Jouw verantwoordelijkheden 
Je geeft lessen biologie aan leerlingen in de bovenbouw van het havo/vwo.  

Jouw profiel 
Je beschikt over een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak biologie. Ook kandidaten die nog studerend zijn voor een dergelijke bevoegdheid zijn welkom om te solliciteren.
Je investeert in je relatie met de leerlingen, je bent bekend met het gedachtengoed van de '5-rollen van de docent' en past deze rollen adequaat toe in je lessen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen om de leerlingen op maat te bedienen en het beste uit de leerlingen te halen.

Jouw werkplek 
Je bent werkzaam op de locatie Lyceumstraat waar zo'n 140 medewerkers werken en ongeveer 1.400 leerlingen naar school gaan. Wij zijn op een goede manier bezig de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. De omgang met leerlingen is prettig en dat maakt dat mensen met plezier bij ons werken. 

Het Twents Carmel College verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo met leerwegondersteunend onderwijs, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers. 

Ons aanbod 
Het betreft een parttime functie van 0,6 fte ter ziektevervanging voor nog onbekende duur. Ingangsdatum: per direct.
Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO-VO ontvang je een salaris van maximaal € 5.012,- per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 
Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten? 
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: Arna Roersma 
Functie: Adjunct-directeur 
Telefoon: 0541 - 512 066 

Reageren 
Ben je enthousiast geworden en wil je graag ons team komen versterken? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren. 
Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Functie eisen

1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Schaal LC, maximaal 5.012,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Plaats

Oldenzaal

Provincie

Overijssel

Wergever

Twents Carmel College

Plaatsingsdatum

11-02-2021

Ingangsdatum

25-01-2021

Sluitingsdatum

18-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6 - 0,6

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

LC

Functie categorie

Biologie

Sector

Voortgezet onderwijs