Skip to content
Docent creatieve vakken Rotterdam
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Docent creatieve vakken Rotterdam per 2020-12-17
Docent creatieve vakken Rotterdam

Functie omschrijving

Wij van DIT IS WIJS Leerlijnen staan bekend als échte creatieve duizendpoten. Wij zijn op zoek naar uitbreiding voor de regio Rotterdam, waarin wij op zoek gaan naar de meest uiteenlopende workshops die jij met veel plezier mag gaan geven op de scholen waarmee wij samenwerken.
Wat jij gaat doen kan iedere dag anders zijn, wat dus juist zo leuk is. Met jouw passie voor het onderwijs en jouw aantoonbare werkervaring weet jij de leerlingen van groep 1 tot en met 8 uit te dagen en te inspireren. Wij kunnen jouw hulp bijvoorbeeld gebruiken als jij gek bent op sport of graag kinderen wilt leren over ICT. Sta jij ieder weekend te sleutelen aan motorvoertuigen? Dan zijn onze Techniek-workshops wellicht iets voor jou. Ben jij in je vrije tijd niet weg te slaan uit de dansschool en wil jij jouw ervaring en kennis overbrengen? Ook bieden wij dansworkshops aan!
Kortom, wij gaan met jou in gesprek over jouw passie. Hierna gaan we kijken met welke workshops jij het beste tot je recht komt en voor je het weet ben jij klaar voor jouw eerste werkdag!

Functie eisen

Jij bent een creatieveling met een passie voor lesgeven aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Je bent één of meerdere dag(delen) beschikbaar om in de regio Rotterdam te werken. Jij kunt ons vertellen waarom wij juist jou in ons team zouden moeten opnemen en verbluft ons met jouw enthousiasme en skills.
Alsof we een spiegel voorhouden? Mooi, laten we een (digitale) kop koffie drinken!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou de mogelijkheid om je huidige baan te combineren met een afwisselende baan in het onderwijs. Op basis van je ervaring en diploma's bieden we je een salaris tussen de €12,- en €18,- bruto per uur. Kosten voor het reizen gemaakt? Deze kun je bij ons na 30km per dag declareren met €0,19 per kilometer. Je eventuele parkeerkosten kunnen geheel gedeclareerd worden.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2020-12-17

Salarisschaal

1500

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Basisonderwijs