Skip to content
Docent D&P
Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg uit Tilburg zoekt een Docent D&P per z.s.m.
Docent D&P

Functie omschrijving

Ben jij die beroepsgerichte gids die wij zoeken?
 
Welk beroep wil jij later gaan uitoefenen? Bij deze vraag kunnen onze leerlingen best wat hulp gebruiken. Het verbeteren van producten, het organiseren van verschillende activiteiten of ontplooiing binnen multimediaproducten. Jij helpt onze leerlingen van alles te ontdekken binnen het toekomstige werkveld!
 
Het Reeshof College in Tilburg is een school voor alle niveaus van het vmbo en staat midden in de maatschappij. Onze samenleving is divers en op onze school is iedereen welkom. Een school waar mensen ondanks de verschillen respectvol met elkaar omgaan. De komende jaren willen wij het vak Dienstverlening & Producten verder ontwikkelen.
 
Wij zoeken per direct een docent Dienstverlening & Producten voor 0,8 – 1,0 fte met een tweedegraads bevoegdheid, die affiniteit heeft met de leerling van het vmbo en creatief mee wil ontwikkelen in het ‘Sterk Techniek Onderwijs-project’. Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vaste aanstelling.
 
Interesse? Solliciteer dan direct!  Stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae uiterlijk 25 februari 2021 naar daviersel@reeshofcollege.nl
 

Plaats

Tilburg

Provincie

Noord-Brabant

Wergever

Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg

Plaatsingsdatum

12-02-2021

Ingangsdatum

z.s.m.

Sluitingsdatum

24-03-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

0,8-1,0 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Dienstverlening en Producten

Sector

Voortgezet onderwijs