Skip to content
Docent Duits 2e graad op Ulenhofcollege
Ulenhofcollege Doetinchem zoekt per 1 maart een docent Duits 2e graad voor ca. 0,4-0,5 fte.
Docent Duits 2e graad op Ulenhofcollege

Functie omschrijving

Ben jij die
 
Docent Duits 2e graad,
 
die met een tevreden gevoel naar huis gaat na een dag van kennis delen, filosoferen en enthousiasmeren van jouw leerlingen? Die met liefde de nieuwe generatie de diversiteit en veelkleurigheid van de samenleving bijbrengt, om hen zo klaar te maken voor de toekomst?

Dan zoeken wij jou!

Wij bieden je per 1 maart 2021 een tijdelijk dienstverband voor ca. 0,4000-0,5000 fte.  Het gaat om reguliere uren in de klassen Vwo 2-3 en Havo 3.
 
 

Functie eisen

Jij:
Je hebt hart voor je leerlingen, je daagt uit tot ontdekken van nieuwe inzichten en verbreding van blikveld in een duidelijk gestructureerd leerklimaat. Je weet dat naast het lesgeven ook de samenwerking met je collega-docenten en aanvullende taken van belang zijn. Je vindt daar je weg in en zet je in voor een goed werkend team. Natuurlijk onderschrijf je de missie en visie van het Ulenhofcollege.
Een passende onderwijsbevoegdheid en relevante werkervaring is gewenst.
 

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod aan jou:
De vacature is een LB-functie. De CAO VO is leidend voor wat betreft jouw arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij je een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een schoollaptop, een fietsregeling en een sportregeling.
 
Enthousiast en wil je meer informatie ?
Janneke Helmholt, sectordirecteur, is beschikbaar voor je vragen. Je bereikt haar via telefoonnummer 0314-378787. Wil je daarnaast meer weten over onze school? Ga naar www.ulenhof.nl.
 

Plaats

Doetinchem

Provincie

Gelderland

Wergever

Samenwerking Doetinchem

Plaatsingsdatum

05-02-2021

Ingangsdatum

1 maart 2021

Sluitingsdatum

19-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,4 - 0,5 fte

Salarisschaal

LB

Functie categorie

Duits

Sector

Voortgezet onderwijs