Skip to content
Docent Economie (0,4 - 0,6 fte ziektevervanging, eerstegraads)
'T Hooghe Landt uit Amersfoort zoekt een Docent Economie (0,4 - 0,6 fte ziektevervanging, eerstegraads) per 12-02-2021
Docent Economie (0,4 – 0,6 fte ziektevervanging, eerstegraads)

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een docent economie die met ingang van 8 maart aanstaande onze vakgroep economie komt versterken. Het betreft een ziektevervanging voor de duur van een korte periode, uiterlijk tot de zomervakantie.


Wat ga je doen?

Als docent economie, eerstegraads óf studerend voor eerstegraads docent óf tweedegraads docent met relevante werkervaring in het eerste graadgebied, geef je lessen aan de leerlingen van de klassen Havo 4, Havo 5 en Vwo 4. Je brengt leerlingen in aanraking met het nut van je vak en weet ze op enthousiaste wijze naar goede resultaten te brengen.

Je geeft activerend en motiverend les, waardoor leerlingen het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Door leerlingen inzicht te geven in leerstijlen en -strategieën stimuleer je hen zorg te dragen voor het eigen leerproces: je leert ze leren. Deze wijze van lesgeven geef je fysiek vorm aan de examenleerlingen van Havo 5. Vooralsnog krijgen de doelgroepen Havo 4 en Vwo 4 hun lessen online in Teams. In dat geval ben je ook bekend met deze wijze van onderwijs verzorgen.

Je bent lid van het Havoteam én de vakgroep economie. De vakgroepgenoten werken hecht met elkaar samen; het (les)materiaal wordt met elkaar gedeeld en ondersteuning wordt geboden.


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris in overleg volgens inschaling CAO-VO.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Werken in een betrokken schoolteam en onder uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Waar kom je te werken?

Welkom bij het Hooghe Landt. Een school met twee vestigingen in Amersfoort: de Trompetstraat en de Parelhoenstraat. Hier wordt lesgegeven aan leerlingen van mavo, havo, vwo en het technasium.

Op ’t Hooghe Landt zul jij je snel thuis voelen. Wij vinden dit voor zowel onze medewerkers als de leerlingen heel belangrijk. Dit doen wij door een goede leer- en leefomgeving te creëren, waarbij de begrippen herkenbaarheid en gekend worden centraal staan. Een belangrijk begrip binnen ’t Hooghe Landt is talent. Iedereen heeft talent; ook jij! Wij bieden de kans en uitdaging om je talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Als school hechten we een sterke waarde aan actieve betrokkenheid van zowel leerlingen als ouders. We kunnen pas een echt goede leer- en leefomgeving zijn als iedereen zich betrokken voelt bij alles wat er gebeurt. Daarom worden beslissingen zoveel mogelijk genomen in of na overleg met anderen. Zo wordt er regelmatig overleg gevoerd met leerlingen in de leerlingenraad en met ouders in de oudervereniging.


Wie zoeken wij?

Als docent economie ben je gewend om snel te schakelen en je kunt je snel dingen eigen maken. Met de leerlingen ga je gestructureerd en doelgericht aan de slag. Je denkt niet in kaders maar in mogelijkheden. Je bent ICT vaardig. Je bent als onderwijsprofessional op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied (vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch) en past nieuwe inzichten toe in de praktijk. Als docent economie ben je verder:

  • In het bezit van een eerstegraads bevoegdheid, óf je bent studerende voor een eerstegraads bevoegdheid óf je bent een tweedegraads docent met relevante werkervaring in het eerste graadgebied.
  • Ervaren in de begeleiding van examenklassen.
  • Drie dagen beschikbaar.


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 22 februari via onderstaande solliciteer button.

De selectie gesprekken vinden plaats op 1, 2 of 3 maart. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Jos Noordeloos.Functie eisen

.

Plaats

Amersfoort

Provincie

Utrecht

Wergever

'T Hooghe Landt

Plaatsingsdatum

12-02-2021

Ingangsdatum

12-02-2021

Functie categorie

Economie

Sector

Voortgezet onderwijs