Skip to content
docent economie & ondernemen 0.4/0.5 wtf 0712121
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. uit Bergen op Zoom zoekt een docent economie & ondernemen 0.4/0.5 wtf 0712121 per 05-02-2021
docent economie & ondernemen 0.4/0.5 wtf  0712121

Functie omschrijving

Docent Economie & Ondernemen 0.4 / 0.5 wtf

ZuidWestHoek College te Ossendrecht
Sterk in ontwikkeling!

Ben jij een ondernemende docent en hou je van het vmbo onderwijs? Dan ben je vast de docent
economie & ondernemen die wij zoeken!

De functie:
Als docent haal je voldoening uit het overbrengen (op een interactieve manier) van alle ins en outs van de vakken economie en economie & ondernemen aan leerlingen in het mavo en voorbereidend mbo. Je werkt nauw samen in een klein onderwijsteam. Lessen vinden momenteel zowel fysiek als online plaats.

Van onze nieuwe collega verwachten we:
• Een 2e graads bevoegdheid Economie of in opleiding daartoe;
• Enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
• Affiniteit, liefst ervaring, met de doelgroep;
• Een professional die voorbeeldgedrag laat zien;
• Enthousiasme om te werken in een innoverende omgeving;
• Oog voor de individuele leerling en zijn/haar kwaliteiten.

Wat mag je van ons verwachten:
Een benoeming als docent LB per 1 maart 2021. Je krijgt een contract ter vervanging van een afwezige collega. De verwachting is dat de vervanging doorloopt tot einde schooljaar 2020-2021. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte.

Onze school:
Het ZuidWestHoek College is een school voor mavo en voorbereidend mbo, gelegen in het groenste stukje van Ossendrecht. Bij ons op school kent iedereen elkaars naam, hebben we oog voor het individu en bieden we waar mogelijk maatwerk.
Onze slogan ‘Sterk in ontwikkeling’ doen we eer aan door continu te kijken naar innovatiemogelijkheden, waarbij we prioriteit nummer één (goed onderwijs voor onze leerling) nooit uit het oog verliezen. Dit schooljaar zijn we in de brugklassen gestart met een nieuw onderwijsconcept. In dit concept krijgen de leerlingen naast AVO-vakken o.a. Project Onderwijs voor een groot gedeelte in de week. De school is uniek in het aanbieden van colleges die nauw aansluiten bij de interesses van de leerling; zo hebben we een Mountainbike-, Voetbal-, Dans- en Paardrijcollege.

Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.; een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding.
Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

Wil je meer weten?
Bezoek dan vooral de websites www.zuidwesthoekcollege.nl en www.omo.nl voor meer informatie. Als je daarna nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Annelies van Kekem (onderwijsmanager) via a.kekem@zuidwesthoekcollege.nl.

Geïnteresseerd?
Hebben we je weten te interesseren? Solliciteer dan via www.omo.nl, op deze website kun je je motivatiebrief en CV uploaden. Solliciteren kan t/m 19 februari 2021.

Plaats

Bergen op Zoom

Provincie

Noord-Brabant

Wergever

OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

Plaatsingsdatum

05-02-2021

Ingangsdatum

05-02-2021

Sluitingsdatum

19-02-2021

FTE

0,4

Functie categorie

Economie

Sector

Voortgezet onderwijs