Skip to content
Docent Elektrotechniek
Ben jij een docent elektrotechniek met ruime praktijkervaring, affiniteit met de doelgroep, die de studenten weet te enthousiasmeren voor het beroep. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Docent Elektrotechniek

Functie omschrijving

Wie zijn wij?
Het Horizon College is een ambitieus ROC dat MBO-onderwijs verzorgt op vier locaties in Noord-Holland: Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend. We zijn een onderwijsinstelling waar eigenzinnig onderwijs wordt gemaakt, samen met circa 12.880 studenten en 1.340 medewerkers. We werken nauw samen met collega’s, studenten, organisaties en bedrijfsleven. Als school met een hart nodigen we medewerkers en studenten uit om te groeien tot wie ze zijn. 
De sector Techniek verzorgt technische opleidingen, die studenten scholen in en voorbereiden op een functie in het bedrijfsleven of doorstromen naar een HBO- opleiding.

Over het team
In het team Elektrotechniek werken 20 medewerkers verdeeld over BOL en BBL. Onze ambitie is de kwalitatief beste Elektrotechniek opleidingen in Noord-Holland Noord aan te bieden.
In verband met de toekenning van een subsidie om achterstanden bij studenten weg te werken, zoekt ons team een bevlogen docent.

De functie
Als docent Elektrotechniek geef je hoofdzakelijk theorie en practicum lessen aan BBL studenten. Zowel jongeren als volwassenen. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied. Je weet deze ontwikkelingen te vertalen naar een lesprogramma. Ook kun je, afhankelijk van je ervaring ingezet worden op afname van Proeve van Bekwaamheid. De functie is voor zowel de loacatie Heerhugowaard als Hoorn. 

Functie eisen

Jouw profiel
  • Bevoegdheid als docent is een pré;
  • ruime praktijkervaring in de Elektrotechniek;
  • affiniteit met de doelgroep;
  • beschikt over een ruim didactisch repertoire;
  • teamspeler;
  • beschikt over een gezonde dosis humor;
  • hoge mate van flexibiliteit en pro-activiteit.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Inschaling gebeurd op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Aanvankelijk bieden we je een jaarcontract (, maar deze kan mogelijk worden verlengd of worden omgezet in een vast contract.) We bieden een interessante werkomgeving aan. Het team bestaat uit bevlogen, aardige collega’s met wie het goed samenwerken is. We heten je graag van harte welkom
Horizon College kent goede ontwikkelingsmogelijkheden en aantrekkelijke regelingen op het gebied van gezonde leefstijl, werkkostenregeling etc.

Ons personeelsbeleid
Binnen Horizon College is er aandacht voor mensen. Voor een goede kwaliteit van onderwijs zijn goede, bevlogen en betrokken mensen onmisbaar. Deze mensen hebben passie voor hun werk, student en organisatie. Horizon College beschouwt dat als een gouden combinatie. 

Plaats

Heerhugowaard

Provincie

Noord-Holland

Wergever

ROC Horizon College

Plaatsingsdatum

05-02-2021

Ingangsdatum

Zo snel mogelijk

Sluitingsdatum

17-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,8

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Electrotechniek

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs