Skip to content
Docent Engels
Scholengroep Carmel Hengelo uit Hengelo zoekt een Docent Engels per 01-03-2021
Docent Engels

Functie omschrijving

Ben jij een enthousiaste tweedegraads docent Engels? Vind je het leuk om onderwijs te ontwikkelen en werk je graag samen? Daag jij leerlingen uit zichzelf te overtreffen en ben je per maart 2021 beschikbaar voor een tijdelijke baan op Het Twickel College in Hengelo? Reageer dan direct!

Jouw werkzaamheden
Je geeft lessen Engels aan leerlingen in de onderbouw van havo en atheneum en wellicht twee 4 havo klassen.
Je coacht de leerlingen, geeft ze ruimte en vertrouwen en een zetje in de goede richting als dat nodig is. Zo zorg je dat ze zich verder ontwikkelen en dat geeft jou energie want het is fantastisch om leerlingen te zien groeien. 

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Engels. Je bent gemotiveerd en door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak Engels.
Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je bent bewezen collegiaal, professioneel en je bouwt mee aan de school. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken.

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, VMBO CT Stork College en Avila College. Binnen de scholengroep werken ongeveer 400 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen op 6 locaties.  

Het Twickel College Hengelo biedt onderwijs aan op havo, atheneum en atheneum plus niveau. Het Twickel College Hengelo leeft en leert vanaf januari 2017 in een prachtig nieuw onderwijsgebouw met topfaciliteiten. We bieden kwaliteit met eigentijdse onderwijsvormen, een optimale ontplooiing van alle leerlingen en een persoonlijke benadering. Op het Twickel College heerst een creatief klimaat waarin iedereen zich mag onderscheiden.

Ons aanbod
Het betreft een parttime dienstverband van 0,7 – 0,8 fte, tijdelijk ter ziektevervanging voor nog onbekende duur. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling ,reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.  

Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: Mevr. M. Busscher 
Functie: Teamleider 
Telefoon: 074 - 2 555 333

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. 
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Functie eisen

2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Plaats

Hengelo

Wergever

Scholengroep Carmel Hengelo

Plaatsingsdatum

01-02-2021

Ingangsdatum

01-03-2021

Sluitingsdatum

18-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,7 - 0,8

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

LB

Functie categorie

Engels

Sector

Voortgezet onderwijs