Skip to content
Docent Engels 1e graad, 0,5 fte (zwangerschapsvervanging)
Stedelijk Gymnasium Arnhem uit Arnhem zoekt een Docent Engels 1e graad, 0,5 fte (zwangerschapsvervanging) per 11-03-2021
Docent Engels 1e graad, 0,5 fte (zwangerschapsvervanging)

Functie omschrijving

Docent Engels 1e graad, 0,5 fte (zwangerschapsvervanging)
Ben jij een enthousiaste docent Engels?  Wil jij graag lesgeven aan leerlingen in de onderbouw en bovenbouw van ons Gymnasium? Wil jij samen onze leerlingen laten experimenteren en ontdekken? Lees dan snel verder!
 
WAT GA JE DOEN?
Wij zoeken een eerstegraads docent Engels die les wil geven aan leerlingen van klas 1 tot en met 5. Als collega sta je open voor ontwikkeling van onderwijs waarin het leerproces steeds meer centraal komt te staan. o.a. door meer formatief te gaan werken. We willen leerlingen meer ruimte bieden voor hun persoonlijke ontwikkeling, zowel in tempo, niveau als inhoud, waarbij onze leerlingen uiteraard wel moeten voldoen aan minimum eisen. We hebben hoge verwachtingen van leerlingen en ze krijgen volop de ruimte om te excelleren. De nieuwe collega vindt het een uitdaging om onze leerlingen te motiveren voor het vak, maar kan ook zeker goede ondersteuning bieden aan de leerlingen die wat meer moeite hebben met leren.
Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren en motiveren, vakinhoudelijk sterk.

Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
 • Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.
 • Je geeft les aan nieuwsgierige en ook een tikkie eigenwijze leerlingen
 • Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen

OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 850 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 11 maart 2021 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een tijdelijk dienstverband voor 0,5 fte voor de duur van de vervanging.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.822,- en maximaal €4.301,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze betalen we naar rato direct uit, naast je salaris.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een eerstegraads bevoegdheid Engels. Ben je bijna afgestudeerd? Ook dan nodigen wij jou van harte uit te reageren. En ben je werkzaam op een van de scholen van Quadraam en heb je interesse in deze vervanging, of een deel ervan? Ook dan komen wij graag met je in contact!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 22 februari aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze conrector, Donny Talsma. Zij is te bereiken op 026-3209840 of per mail: d.talsma@gymnasiumarnhem.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast?
Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 26 februari vanaf 12:00 uur.
 
MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Functie eisen

zie werkenbijquadraam.nl

Plaats

Arnhem

Provincie

Gelderland

Wergever

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Plaatsingsdatum

03-02-2021

Ingangsdatum

11-03-2021

Sluitingsdatum

22-02-2021

FTE

0,5 FTE

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

[job.schaal]

Functie categorie

Engels

Sector

Voortgezet onderwijs