Skip to content
Docent Engels
Bonhoeffer College uit Enschede zoekt een Docent Engels per
Docent Engels

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière en zit lesgeven bij jou in het bloed? Wij zoeken een enthousiaste, tweedegraads docent Engels die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs. Ben je per direct beschikbaar voor een baan in Enschede? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Engels aan leerlingen van het vmbo op locatie Wethouder Beversstraat in Enschede. 
Op onze locatie bieden we 'DOEN-onderwijs'. De theorielessen proberen we zoveel mogelijk aan te passen aan de leefwereld van onze leerlingen. 

Jouw profiel 
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels. Je hebt affiniteit met onze doelgroep (vmbo) en vindt het een uitdaging om met deze leerlingen te werken. De Wethouder Beverstraat daagt jongeren uit in haar "DOEN" onderwijs. Maar de leerlingen, de docenten ook! Daarom is het zeer belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en beschikt over uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden.

Je bent flexibel, geduldig en in staat om leerlingen positief te benaderen. Je bent resultaatgericht en hebt gevoel voor humor. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak Engels. 
Je hebt affiniteit met jongeren en vindt het leuk om hen op een afwisselende manier mee te nemen in je vak. Je bent in staat om de lesstof af te stemmen op het tempo en het niveau van de leerlingen. Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er bovendien een prettige leer- en werksfeer. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, je denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent een teamplayer.

Jouw werkplek 
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd.

Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren. 

Op de Wethouder Beversstraat wordt vmbo B/K onderwijs verzorgd. De Wethouder Beversstraat is onderverdeeld in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn, M&T, MVI, HBR en Economie.

Ons aanbod 
Het betreft een tijdelijke, parttime baan (0,7 fte). Ingangsdatum: per direct. Aangezien we jou optimaal willen begeleiden en ondersteunen in de eerste fase van je dienstverband, stellen we een begeleidingstraject op maat vast en sluiten de duur van het dienstverband hier op aan. 

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten? 
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:  
Contactpersoon: Dhr. Stephan Steunenberg
Functie: Teamleider
Telefoon: 053 - 750 47 00

Reageren 
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren). 

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs. 

Functie eisen

2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Plaats

Enschede

Wergever

Bonhoeffer College

Plaatsingsdatum

28-01-2021

Sluitingsdatum

12-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,7

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

LB

Functie categorie

Engels

Sector

Voortgezet onderwijs