Skip to content
Docent Engels
Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg uit Tilburg zoekt een Docent Engels per z.s.m.
Docent Engels

Functie omschrijving

Wij zoeken een docent Engels!
 
Als je aan iemand uit Engeland vraagt wat ze vooral opvalt bij Nederlanders dan zullen ze ongetwijfeld zeggen dat Nederlanders altijd overal fietsen en dat ze goed zijn in de Engelse taal. Het zijn namelijk beide Germaanse talen die behoren tot dezelfde taalfamilie. Zo hebben wij in de Nederlandse taal ongelofelijk veel Engelse leenwoorden, maar ken je misschien enkele woorden die de Engelse taal aan de Nederlandse taal te danken heeft?
 
Het Reeshof College in Tilburg is een school voor alle niveaus van het vmbo en staat midden in de maatschappij. Onze samenleving is divers en op onze school is iedereen welkom. Een school waar mensen ondanks de verschillen respectvol met elkaar omgaan.
 
Wij zoeken per direct een docent Engels (2e graad) voor 0,6 fte die affiniteit heeft met de leerling van het vmbo. Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vaste aanstelling.
 
Interesse? Solliciteer dan direct!  Stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae uiterlijk 25 februari 2021 naar daviersel@reeshofcollege.nl
Meer informatie: https://www.reeshofcollege.nl/
 
 
 
 
 
 

Plaats

Tilburg

Provincie

Noord-Brabant

Wergever

Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Tilburg

Plaatsingsdatum

12-02-2021

Ingangsdatum

z.s.m.

Sluitingsdatum

25-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0.6

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Engels

Sector

Voortgezet onderwijs