Skip to content
Docent geschiedenis h/v
Docent geschiedenis havo/vwo ivm vervanging wegens zwangerschapsverlof
Docent geschiedenis h/v

Functie omschrijving

Voor de locatie Wilhelminalaan (havo/vwo) zijn wij, in verband met vervanging wegens zwangerschapsverlof, op zoek naar een docent geschiedenis. 
 

Functie eisen

Voor deze functie ben je 1e graads bevoegd voor het vak geschiedenis. Zit je in de afronding van je studie (1e graads) of ben je reeds in het bezit van een 2e graads bevoegdheid en heb je ervaring in het 1e graads gebied dan word je van harte uitgenodigd om te solliciteren. De lessen worden gegeven aan leerlingen 4H, 3H/V en 1H/V. Daarnaast geef je ook les aan leerlingen van 3@ccent. Klik hier voor meer informatie over @ccent.

Arbeidsvoorwaarden

Functie
Het betreft een overeenkomst voor bepaalde tijd in verband met vervanging wegens zwangerschap voor circa 0,5000 fte (14 lessen) bij voorkeur op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. De aanstelling is in eerste instantie tot en met 9 juli 2021.
Een verlenging van het dienstverband tot en met 15 oktober 2021 is eventueel mogelijk.
Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4301,- bij een fulltime aanstelling (Schaal LB, CAO-VO).
Ingangsdatum van de functie is uiterlijk 8 mei 2021 maar mogelijk en indien van toepassing is een eerdere startdatum bespreekbaar. 
 

Plaats

Schagen

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Regius College Schagen

Plaatsingsdatum

28-01-2021

Ingangsdatum

8-5-2021

Sluitingsdatum

15-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,5000 fte

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

LB

Functie categorie

Geschiedenis

Sector

Voortgezet onderwijs