Skip to content
Docent Grafisch Design
CSB uit Amsterdam zoekt een Docent Grafisch Design per 1 maart 2021
Docent Grafisch Design

Functie omschrijving

Voor ons ontwikkelingsgericht projectonderwijs Millennium Skills zijn wij, voor de stroom Grafisch Design, op zoek naar een enthousiaste docent die beschikt over de kennis van het ontwerpen, creëren en inzetten van diverse vormen van multimedia.

Op de CSB volgen leerlingen van de eerste en tweede klassen, één dag in de week het programma Millennium Skills. In de derdeklas wordt het programma afgesloten gedurende één dagdeel in de week. In het programma wordt binnen drie stromen gewerkt aan zelfstandigheid en de persoonlijke ontwikkeling van de leerling en worden 21ste-eeuwse vaardigheden aangeleerd die leerlingen nodig hebben in de maatschappij van morgen.  De drie stromen zijn; Junior Business School, Technologisch Design en Grafisch Design. Bij Millennium Skills wordt gewerkt met heterogene groepen van leerlingen met een mavo-, havo- en vwo niveau. De ontwikkeling van de leerlingen wordt gedurende het programma geëvalueerd middels rubrics die horen bij de verschillende vaardigheden.
 

Functie eisen

Wie zoeken wij:
Gezien het feit dat het programma is gericht op de zelfstandigheid en de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen geven wij de voorkeur aan iemand die ervaring heeft met coachende didactiek en daarin een voortrekkersrol kan nemen in het verder ontwikkelen van het programma. In het programma van Grafisch Design wordt gewerkt met o.a. Adobe Photoshop en Adobe Illustrator als ook met verschillende videobewerkingsprogramma’s. Gevorderde kennis van deze programma’s is daarom een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen wij jou bieden:
Dit betreft een baan van 0,4 fte die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning, de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. De CSB maakt deel uit van Stichting Ceder en werken bij de Cedergroep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
 

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Wergever

CSB

Plaatsingsdatum

26-01-2021

Ingangsdatum

1 maart 2021

Sluitingsdatum

26-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,4

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Media en vormgeving

Sector

Voortgezet onderwijs