Skip to content
Docent Informatica 1e graads
Heeft u affiniteit met onderwijs geven onder de zon? En bent u bereid zich onder te dompelen in een ander cultuur? Dan bieden wij u deze uitdaging. Voor onze scholen in het voortgezet onderwijs zijn we op zoek naar meerdere enthousiaste docenten, bij voorkeur met internationale werkervaring.
Docent Informatica 1e graads

Functie omschrijving

Als Informatica docent bent u in staat om op een goede manier kennis over informatie- en comunicatietechnologie over te dragen. U heeft innovatieve ideeën over de invulling van het vak.U gaat aan de slag met leerlingen van de bovenbouw van de havo en het vwo.
Deze leerlingen hebben al een vergevorderd niveau en u weet hen te triggeren om zich nog meer te verdiepen in de stof. U dient doorlopend nieuw onderwijsmateriaal te ontwikkelen om passend onderwijs te kunnen blijven bieden voor een vak dat zich in hoog tempo ontwikkelt. Daarnaast wordt er van u verwacht dat u een duidelijke visie heeft van informatica onderwijs.

Functie eisen

U beschikt over een eerstegraads bevoegdheid op het gebied van informatica of aanverwante vakgebieden dan wel de bereidheid om die te behalen, of ervaring heeft binnen de IT en de overstap wil maken naar het voortgezet onderwijs. U heeft kennis van algemene begrippen uit de ICT, (web) design, media, hardware, programmeren en databases. Ook heeft u affiniteit met maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van IT en weet u die om te zetten in de lespraktijk van informatica. U bent in staat om het examenprogramma informatica vorm te geven. Daarnaast beschikt u over pedagogische en didactische vaardigheden. U kunt moeiteloos leerlingen coachen en hen begeleiden in het zelfstandig samenwerken. U bent Rooms Katholiek en bereidt uit overtuiging het Rooms Katholiek Onderwijs te dienen.

Arbeidsvoorwaarden

Het RKCS biedt een uitdagende functie waarin u met gedreven mensen werkt in een cultureel en maatschappelijk betrokken organisatie. U krijgt de kans om ervaring op te doen binnen een hecht en gemotiveerd team. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met uw ervarings- en opleidingsniveau. Daarnaast bieden wij goede opleidingsmogelijkheden, ondersteuning en begeleiding.

Plaats

Willemstad, Curaçao

Wergever

Rooms Katholiek Centraal Schoolbestuur

Plaatsingsdatum

21-01-2021

Ingangsdatum

1 augustus 2021

Sluitingsdatum

21-02-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

ICT-docent

Sector

Voortgezet onderwijs